Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ο κόσμος των ζώων έρχεται στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen


Εσείς ξέρετε ότι υπάρχουν περίπου 40 είδη δελφινιών στον κόσμο ή ότι τα λιοντάρια ξεκουράζονται 19 ώρες την ημέρα; Τον Σεπτέμβριο στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τον Κόσμο των Ζώων από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Κάθε Σάββατο από 3 έως 24 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 11:00 έως τις 18:00, γνωρίζουμε τα ζώα μέσα από ατελείωτο παιχνίδι, παραμύθια, ζωγραφική και δημιουργικές κατασκευές.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Κάντε τις αγορές σας για την επιστροφή στα σχολεία 35 - 70% πιο φθηνά, στα αγαπημένα σας designer brands και με κάθε αγορά €30 και άνω, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δωροεπιταγές από το εκπτωτικό χωριό και εισιτήρια για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα διαμορφωθεί ως εξής:


Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, μαθαίνουμε για τα άγρια, ήμερα και εξημερωμένα ζώα και το παράνομο εμπόριό τους και γνωρίζουμε από κοντά κάποια εξωτικά κατοικίδια.

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ανακαλύπτουμε την αξία κάποιων ζώων στο οικοσύστημα, πώς τα βάζουμε, άθελά μας, σε κίνδυνο αλλά και πώς μπορούμε να προστατέψουμε τον βιότοπο τους.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ενημερωνόμαστε για την πλαστική ρύπανση στη θάλασσα, ακούμε για τον θαλάσσιο κόσμο μας και μαθαίνουμε πώς μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία της θαλάσσιας πανίδας.

Tέλος, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, γνωρίζουμε την άγρια φύση της Ελλάδας μαθαίνοντας μερικά από τα "παρεξηγημένα" ζώα της χώρας μας και ενημερωνόμαστε για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν, τον ρόλο τους στην τροφική αλυσίδα, αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε για να τα προστατεύσουμε. Την ίδια ημέρα τα παιδιά θα κάνουν σποροφύτευση, θα ζωγραφίσουν, θα αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους στις κατασκευές και θα ακούσουν διασκεδαστικά παραμύθια με ζώα.

Όλα τα ζώα που θα φιλοξενηθούν στο εκπτωτικό χωριό είναι πλήρως εκπαιδευμένα να έρχονται σε επαφή με ανθρώπους και απολύτως προστατευμένα από τυχόν κινδύνους.

Για τη μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από τον σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr.

McArthurGlen Athens,
Οικοδομικό τετράγωνο E71, Γυαλού, Σπάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου