Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Μετάξης


Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, διοργανώνει εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Το εργαστήρι, που περιλαμβάνει πολλές πρωτότυπες δράσεις εμπνευσμένες από το περιβάλλον και τη θεματική των μουσείων του ΠΙΟΠ, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Μεταξύ άλλων, τα παιδιά καλούνται, χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους και απλά υλικά, να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα τέχνης (κολάζ, ψηφιδωτά, ζωγραφική), να επικοινωνήσουν μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, αλλά και να θυμηθούν παραδοσιακά παιχνίδια. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν το αγαπημένο τους έκθεμα στο Μουσείο και να το αποτυπώσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Το εργαστήρι έχει διάρκεια τέσσερις ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός από Τρίτη) και έχει προγραμματιστεί για τις 5/9 έως 9/9/2016 (από τις 10:00 - 13:30).

Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Μουσείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από το γονέα ή έναν κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης).

Μουσείο Μετάξης
Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00
Τηλ.: 25540 23700 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου