Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

"Η Κούλα η κατσικούλα με την κόκκινη κουκούλα" του Ευγένιου Τριβιζά μάς λέει παραμύθια στο Οξυγόνο

koula-katsikoyla
Ποιος ροχαλίζει μέρα στον μπουφέ της Κούλας, της κατσικούλας, της καλής νοικοκυρούλας; Μήπως ο Μιμίκος, ο μικρός λιχούδης λύκος ή μήπως ο Ρίκι-Τίκι, το σκανταλιάρικο ποντίκι με το βερικοκί σαρίκι; Λέτε να ’ναι κάποιος δράκος και να μας χιμήξει και τη μύτη μας να μας ζουλήξει; Εμπρός, λοιπόν, όλοι μαζί να λύσουμε το μυστήριο. Η συνταγή είναι σχετικά απλή. Παίρνουμε έναν ηθοποιό, έναν μουσικό, τις ωραιότερες ιστορίες του αγαπημένου μας παραμυθά, γράφουμε τη μουσική, προσθέτουμε πολύ κέφι, καλπάζουσα φαντασία, αρκετό αυτοσχεδιασμό και… ε, δε θα σας τα πούμε και όλα!

Με το γλαφυρό ύφος, την εφευρετικότητα της γλώσσας, αλλά και τη σπαρταριστή φαντασία του Ευγένιου Τριβιζά, τα παιδιά διασκεδάζουν και προβληματίζονται γύρω από ποικίλα ζητήματα, ενώ παράλληλα καλλιεργούν τη φαντασία τους.

Το παραμυθομουσικό σχήμα ΚΡΙΚΟΣ αποτελούν ο Αναστάσης Ροϊλός (ηθοποιός, θεατροπαιδαγωγός) και ο Κωστής Βοζίκης (μουσικός, κλόουν).

Ελάτε, λοιπόν, στη δραματοποιημένη αφήγηση του παραμυθιού "Η Κούλα, η κατσικούλα με την κόκκινη κουκούλα" το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, στις 12.30 το μεσημέρι στο Οξυγόνο.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4,5 - 8 ετών.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Είσοδος ελεύθερη.

Ο ένας πίσω από τον άλλο, η Κούλα η κατσικούλα, η καλή νοικοκυρούλα με την κόκκινη κουκούλα, ο Μπούνι-Μπούνι το στρουμπουλό μπαρμπούνι με το μπλε μπαστούνι, ο Ρίκι - Τίκι το σκανταλιάρικο ποντίκι με το βερικοκί σαρίκι, ο Χασμουριγιάμα, το νυσταλέο λάμα με την κρεμ καφέ πιτζάμα και ένας μπαφιασμένος μπούφος, που του πάει πολύ ο άσπρος του ο σκούφος, ξεκινάνε ένα απριλιάτικο πρωί για να ζητήσουν από τον ατρόμητο ιππότη που ζει στο αλαβάστρινο κάστρο να ανοίξει έναν μπουφέ μέσα στον οποίο φοβούνται ότι κρύβεται ένας επικίνδυνος δράκος. Όταν, όμως ,ανοίγουν τον μπουφέ, κάτι απροσδόκητο τους περιμένει!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Οξυγόνου που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη. Τηλ.: 2310 260.085

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου