Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη στα παιδιά!


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού, το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού διοργανώνει μια γιορτή για όλα τα παιδιά και τους γονείς τους στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων (Δομοκού 2, Στ. Λαρίσης).

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, τα μικρά σας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε παιχνίδια με τους εθελοντές και τους συντονιστές του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού (με τους εθελοντές της 2nd Generation και με τη ΜΚΟ "Ρίζες"), αλλά και παραμύθια από τους συγγραφείς Χριστίνα Φραγκεσκάκη (Εκδόσεις Κέδρος) και Αλεξάνδρα Μητσιάλη (Εκδόσεις Πατάκη).

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο πραγματοποιούνται εργαστήρια για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα το παιχνίδι και την παιδαγωγική του σημασία
  • "Παίζουμε;" Βάσω Ψαράκη, Βύρωνας Ντέγκας και εθελοντές του Δικτύου (10.30 - 11.30 π.μ.)
  • "Η παιδαγωγική σημασία του παιχνιδιού" Πόπη Κύρδη, Μαρία Δημοπούλου, Ντόρα Τσιαγκάνη, Βάσω Νικολάου, Μπάμπης Μπαλτάς, Μαριέτα Κουμαριανού, Μαρία Καλατζοπούλου (11.30 - 12.30 π.μ.)
  • "Παίζοντας δημιουργικά, ψηφιακά παιχνίδια με τα παιδιά μας…" Γιάννης Κωτσάνης, Βασίλης Οικονόμου, Γιώργος Πατρώνας (12.30 - 1.30 μ.μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου