Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Δωμάτιο για 2. Διακοσμείστε τον τοίχο!

Συνοδευτική φωτογραφία του άρθρού Δωμάτιο για 2. Διακοσμείστε τον τοίχο
Ένα δωμάτιο που μοιράζονται και τα δυο σας παιδάκια. Ένα κεντρικό θέμα στο διάκοσμο είναι εύκολο, όταν πρόκειται για αδελφάκια του ίδιου φύλου, τα πράγματα όμως ίσως δυσκολέψουν για εσάς, όταν οι μικροί “ένοικοι” είναι διαφορετικού φύλου.

Για να μην αγχώνεστε, το yeskid.gr σας προτείνει κάποιες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να σκεφθείτε καλύτερα κάποια κοινά θέματα για το παιδικό δωμάτιο, που θα μένει το κοριτσάκι και το αγοράκι σας.


Παραμύθια και ήρωες
Σκηνές από παραμύθια που αγαπούν και τα δυο σας παιδάκια ή φιγούρες από πιο σύγχρονους ήρωες και κινούμενα σχέδια, όπως Lion King, Toy story, Winnie the Pooh, Ηarry Potter, κ.ά.


Εικόνες της φύσης
Αγαπημένα ζωάκια και δεντράκια χαρίζουν μια διαφορετική ατμόσφαιρα στο χώρο. Πιο ανέμελη, πιο δροσερή… ακόμα και για εκείνους που ζουν στην πόλη.

Ζωή στη θάλασσα
Η ζωή στη θάλασσα με ψαράκια, ιππόκαμπους, αστερίες, θαλάσσια φυτά, κ. ά. ζωντανεύουν στο δωμάτιό τους και τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της θάλασσας.

Παγκόσμιος χάρτης
Κολλήστε σε έναν από τους τοίχους του δωματίου έναν μεγάλο παγκόσμιο χάρτη και αφήστε τα παιδάκια σας να ταξιδεύουν καθημερινά με τις σκέψεις τους και να γνωρίσουν από νωρίς που βρίσκονται διάφορα μέρη ανά τον κόσμο. Μάλιστα εδώ, θα μπορούν να καρφιτσώνουν φωτογραφίες από τα μέρη αυτά και να κάνουν τον χάρτη ακόμα πιο ζωντανό.

Ζωγραφιές
Για να είναι και τα δυο ικανοποιημένα, κολλήστε στους τοίχους δικές τους ζωγραφιές, που θα χαρίσουν στο δωμάτιο χρώμα και φυσικά, τη δική τους προσωπική νότα. Βλέποντας τις δημιουργίες τους τοιχοκολλημένες θα νιώθουν ακόμα πιο όμορφα, αφού… αναγνωρίζεται το ταλέντο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου