Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Ελπιδοκατασκήνωση: Εννιά μέρες χαράς και δημιουργίας για μικρούς & μεγάλους!


Μετά την επιτυχημένη Ελπιδοκατασκήνωση του Ιουνίου, ετοιμαζόμαστε για τη δεύτερη της χρονιάς στο τέλος Αυγούστου (22 - 30 Αυγούστου 2015) για γονείς και παιδιά ηλικίας 6 - 12 ετών, ενώ σκοπός μας είναι η δράση αυτή να καθιερωθεί για δύο με τρεις περιόδους κάθε καλοκαίρι.

Γονείς & παιδιά, ελάτε να συνεργαστούμε, να αυτοσχεδιάσουμε, να συνυπάρξουμε αρμονικά, διοργανωτές, γονείς, παιδιά και φύση. Το αμοιβαίο μας όφελος θα είναι να αισθανθούμε όλοι, διοργανωτές και συμμετέχοντες, εκείνη την πληρότητα που προκύπτει όταν τα πράγματα λειτουργούν αβίαστα, καλοπροαίρετα, χωρίς κριτική, αλλά αναλαμβάνοντας ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί. Ας γίνουμε μια όμορφη παρέα! Ένα μικρό χωριό!

Οι θέσεις είναι λίγες και καλύπτονται άμεσα. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του να μείνετε στο καταφύγιο "Ελπίς", που είναι φτιαγμένο από αχυρόμπαλες, ξύλο και φυσικά υλικά, να κατασκηνώσετε στο κτήμα ή να κλείσετε δωμάτιο σε συνεργαζόμενο ξενοδοχείο της περιοχής με οικονομική τιμή, ενώ στη συμμετοχή πέρα από τα εργαστήρια και τις δράσεις, συμπεριλαμβάνονται όλα τα γεύματα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email contact@elpidohori.gr

Τι να φέρω μαζί μου….

Φακό, παπούτσια κλειστά, σαγιονάρες, καπέλο, γυαλιά, αντικουνουπικά, αντιηλιακά, ρούχα κατάλληλα για διακοπές στην απόλυτη φύση, απαραίτητα φάρμακα, ιδιαιτερότητες φαγητού, κάποιας μορφής αδιάβροχο, ό,τι χρειάζομαι για τον ύπνο (στρώμα, μαξιλάρι, σεντόνια, κουβέρτες, ή sleeping bag), προσωπικά αντικείμενα καθαριότητας.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ερατώ Χατζημιχαλάκη
Τηλέφωνα: 6945 958.181, 210 93.30.908
www.elpidohori.gr

Ευρύτερη περιοχή

Μόλις 150 χιλιόμετρα νότια της Αθήνας το Ελπιδοχώρι είναι ιδανικό για ημερήσιες εκδρομές και εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή, χάρη στην προνομιακή θέση του. Σε μια απόσταση 20 χιλιομέτρων μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα τοποθεσιών με ιστορική σημασία ή με φυσική ομορφιά όπως:

  • Το πλήρως λειτουργικό αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με την εκπληκτική ακουστική του. Είναι χωρητικότητας 15.000 ατόμων και κάθε καλοκαίρι διοργανώνονται παραστάσεις.
  • Οι αρχαίες Μυκήνες. Υπάρχει ένα μονοπάτι στο Ελπιδοχώρι, το οποίο μας οδηγεί κατευθείαν εκεί. Ίσως θα μπορούσατε να μας βοηθήσετε να βάλουμε σήματα και ταμπέλες στη διαδρομή.
  • Αρχαία Νεμέα. Το σημείο όπου συντελέστηκε ένας από τους άθλους του Ηρακλή.
  • Οι πανέμορφες παραλιακές πόλεις του Άργους, του Ναυπλίου και της Κορίνθου. Όλες με βαριά ιστορία που χάνεται στα βάθη της αρχαιότητας με υπέροχη φυσική ομορφιά και φανταστικές γαλάζιες ακτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου