Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Το "Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας" στην 80η ΔΕΘ


Το κορυφαίο και πιο ...λαχταριστό Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας, το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, σας υποδέχεται για 9 τελευταίες μέρες προτού ξεκινήσει το ταξίδι του, με πρώτο σταθμό την Αθήνα. Οι επισκέπτες της 80ης ΔΕΘ, έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας από τις 5 μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2015. Εκπλήξεις, events, αρώματα, σοκολατένιες γευστικές δοκιμές, όλα σ' ένα σκηνικό βγαλμένο από τα ομορφότερα παραμύθια.

Τα θέματα του Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας

Οι επισκέπτες ξεναγούνται αρχικά στο Μουσείο με τις σημαντικότερες πληροφορίες και αγγίζουν ίσως για πρώτη φορά φρέσκο καρπό κακάο. Αμέσως μετά, στη ζούγκλα του Αμαζονίου (όπου με σύ​γ​χρονα τεχνολογικά μέσα και τεχνικές προσομοίωσης έχουν δημιουργηθεί πραγματικές συνθήκες ζούγκλας) και κατόπιν, σε μια πραγματική Καλύβα του Αμαζονίου.

Στη συνέχεια μπορούν να περιηγηθούν χωρίς ξεναγό στο Εργαστήριο Σοκολάτας, στο​ ​Εργαστήριο Μπισκότου, να παρακολουθήσουν στο χημείο του Ποιοτικού Ελέγχου ένα εκρηκτικό πείραμα σοκολάτας!

Οι επισκέπτες ταξιδεύουν στον χρόνο και τον χώρο μέσα στη Χρονομηχανή - Λαβύρινθο για να ανακαλύψουν το μεγάλο μυστικό του Εργοστασίου και Μουσείου: τον Μεγαλύτερο Καταρράκτη Σοκολάτας στην Ευρώπη με 1,2 τόνους ρευστής σοκολάτας!

Αλλά από το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας δεν λείπει και ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας​, μέσα από δραστηριότητες και​ ένα ειδικά διαμορφωμένο​,​ εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Στο Εργοστάσιο Σοκολάτας υπάρχει​ επίσης, η μοναδική αίθουσα Τέχνης (γκαλερί Choco Art)​ ​με απίθανα γλυπτά σοκολάτας και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Οι εκπλήξεις και δραστηριότητες του πάρκου είναι δεκάδες και περισσότερες πληροφορίες, εικόνες και video υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα: www.ergostasiosokolatas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου