Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΧΕΛΩΝ: Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών


Ο ΑΡΧΕΛΩΝ με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων δράσης του, οργανώνει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, (9:30 με 14:30) στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών , στην 3η μαρίνα Γλυφάδας, σεμινάριο με θέμα "Υποκίνηση, Δημιουργικότητα και Καινοτομία" στην Περιβαλλοντική Αγωγή.

Θεωρώντας σημαντικό κάθε χρόνο να προσπαθούμε όλο και περισσότερο να ανταποκρίνεται η περιβαλλοντική αγωγή στις ανάγκες της εποχής και ύστερα από μια πολύχρονη εμπειρία με τους μικρούς μας φίλους, ο ΑΡΧΕΛΩΝ διοργανώνει και φέτος το σεμινάριο εκπαιδευτικών με σκοπό την ενημέρωσή τους για το έργο του και την ένταξη του έργου αυτού στο σχολικό πρόγραμμα.

Ταυτόχρονα, πρόκειται για μια ευκαιρία να γίνει ανταλλαγή των εμπειριών της προηγούμενης εκπαιδευτικής χρονιάς, να μοιραστούν φρέσκες ιδέες, αλλά και προβληματισμοί που αφορούν το πεδίο ενδιαφέροντος, μέσω περιπτώσεων μελέτης που εφαρμόστηκαν τη φετινή χρονιά σε συνεργασία με τον ΑΡΧΕΛΩΝ.

Για τη συμμετοχή απαιτείται τηλεφωνική κράτηση με τα στοιχεία των ενδιαφερομένων στο 210 52.31.342. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι 25 Οκτωβρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή εκτός ανέργων και φοιτητών είναι 5€, ενώ θα δοθεί και βεβαίωση παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου