Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

"Κυριακή Πρωί στο Αγρόκτημα"


Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα δώσει την ευκαιρία σε οικογένειες της πόλης να έχουν μια ξεχωριστή κυριακάτικη εξόρμηση. Ο περίπατος στο καταπράσινο και ασφαλές εκπαιδευτικό αγρόκτημα, σε ελάχιστη απόσταση από την πόλη, οι βιωματικές δράσεις στο αγρόκτημα και στο εργαστήρι μαγειρικής, καθώς και οι πληροφορίες για τις υποδομές του αγροκτήματος, που θα δίνονται από τα στελέχη, συνηγορούν στο να προσφέρουν στους επισκέπτες ένα πραγματικά ξεχωριστό κυριακάτικο πρωινό.

Επίσης, αν επιθυμείτε να γιορτάσετε τα γενέθλια των παιδιών σας με ξεχωριστό τρόπο, μπορείτε να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα "Γενέθλιες Κυριακές" προσκαλώντας τους φίλους τους να συμμετέχουν, ως αυτόνομη ομάδα, στο πρόγραμμα "Κυριακή Πρωί στο Αγρόκτημα". Οι "Γενέθλιες Κυριακές" μπορούν να οργανωθούν για παιδιά από 5 - 12 ετών, με ή χωρίς την παρουσία των γονέων.

Για μια αναλυτική περιγραφή των δραστηριοτήτων και τις διαθέσιμες ημερομηνίες για το Σχολικό Έτος 2013 - 2014, πατήστε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα 2310 492.768 και 2310 492.756 ή στείλτε email στο scamp@afs.edu.gr δηλώνοντας τουλάχιστον έναν τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας.


Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Μαρίνου Αντύπα 54, Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου