Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Διαγωνισμός για το καλύτερο πράσινο μπαλκόνι!


Πρόσκληση προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης με σκοπό να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου πράσινου μπαλκονιού ή αυλής της πόλης και της καλύτερης ιδιωτικής περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας απευθύνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. 

Πρόκειται για τη μεγάλη οικολογική γιορτή -και θεσμό πλέον- για την πόλη που διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με το σύνθημα "Ζω Οικολογικά Καθημερινά". 

“Ανεβάστε την καλύτερη φωτογραφία σας ή "παζλ φωτογραφιών", ψηφίστε και διαδώστε το μήνυμα” αναφέρεται στο κάλεσμα προς τους δημότες με στόχο oι καλύτερες συμμετοχές να αναδειχθούν μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας σε συνδυασμό με την απόφαση της εντεταλμένης κριτικής επιτροπής.

Οι προετοιμασίες για τον διαγωνισμό σε συνεργασία με την ομάδα του GreenParty (GP) έχουν ξεκινήσει και η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή.

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να φωτογραφήσει τη δική του «πράσινη γωνιά» ή πρωτοβουλία και να την ανεβάσει στην ιστοσελίδα της ομάδας GP, www.greenparty.gr από 5 Μαΐου έως 5 Ιουνίου. (Όσοι αδυνατούν μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από την ομάδα του GreenParty η οποία έχει την δυνατότητα να τραβήξει και τις φωτογραφίες).

Τα τρία πρώτα βραβεία θα κερδίσουν την ανάπλαση του μπαλκονιού τους συνολικής αξίας 2.000 ευρώ προσφορά των Φυτωρίων Βασιλειάδη και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν φυτά από τα φυτώρια του Δήμου.

Οι νικητές θα βραβευτούν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Greenparty οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 5 έως 9 Ιουνίου στο Πεδίο του Άρεως.

Για περισσότερες πληροφορίες www.greenparty.gr αλλά και στα τηλέφωνα 2310 530.585 και 2310 535.280.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου