Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Εκδήλωση ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ με τίτλο “Μερίδα στα μέτρα μου!”

Εκδήλωση ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ με τίτλο “Μερίδα στα μέτρα μου!”
Νέα εκδήλωση ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ προετοιμάζει ο δήμος Παλαιού Φαλήρου συνεχίζοντας τη δυναμική συμμετοχή του στο πρόγραμμα για πέμπτη συνεχή χρονιά!

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2013, η δράση θα έχει θέμα "Μερίδα στα μέτρα μου!" και προωθεί τα μηνύματα της τρέχουσας ενότητας του προγράμματος, που φιλοδοξεί να βοηθήσει όλα τα μέλη της οικογένειας να καταναλώνουν τις μερίδες φαγητού που αντιστοιχούν στις προσωπικές τους ανάγκες. 


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο 7ο δημοτικό σχολείο Π. Φαλήρου (Μουσαίου 12 - 14, 18:30μμ) και η τοπική ομάδα επιφυλάσσει μία σειρά εκπλήξεων και πρωτότυπων δράσεων για όλους τους προσκεκλημένους:
  • Ομιλία από τον κλινικό διαιτολόγο / διατροφολόγο Γεώργιο Λάντις για την ισορροπημένη διατροφή και το μέγεθος των μερίδων
  • Παρουσίαση αινιγμάτων, χορευτικών, αλλά και θεατρικού δρώμενου από τους μικρούς φίλους του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ
  • Διεξαγωγή φιλικού αγώνα μπάσκετ για την προώθηση του συνδυασμού της ισορροπημένης διατροφής με τη φυσική δραστηριότητα
  • Συμβουλευτική πάνω στη διατροφική συμπεριφορά για γονείς από την ψυχολόγο Εύη Νεοφωτίστου
  • Απονομή αναμνηστικού διπλώματος, φυλλαδίου και σουπλά με το διατροφικό πιάτο ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ
Η εκδήλωση θα κλείσει με τον πιο γευστικό τρόπο αφού θα υπάρχει μπουφές με τις γαστρονομικές δημιουργίες που ετοίμασαν οι γονείς μαζί με τα παιδιά, ακολουθώντας τις προτροπές του διαιτολόγου κ. Λάντις και προσθέτοντας φαντασία έτσι ώστε να δημιουργήσουν πεντανόστιμες και υγιεινές συνταγές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου