Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Δωρεάν διαδραστική παιδική παράσταση!

Μια Κυριακή του Απρίλη
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο σε συνεργασία με τις Μικρές Ιστορίες προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στη διαδραστική παιδική παράσταση "Μια Κυριακή του Απρίλη" βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Άλκης Ζέη, το Σάββατο 25 Μαΐου 2013, στις 12 το μεσημέρι, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). 

Ο Μάνος είναι ένα παιδί που θέλει, μια Κυριακή του Απρίλη, να περάσει την ημέρα του ανέμελα, παίζοντας μπάλα στο παρκάκι της γειτονιάς του. Τι γίνεται όμως όταν η οικογένειά του έχει άλλα σχέδια για εκείνη τη μέρα; Θα καταφέρει ο Μάνος να πραγματοποιήσει όλα όσα έχει φανταστεί; Μια παράσταση για τις επιθυμίες των παιδιών, που μερικές φορές δεν ταιριάζουν με αυτά που έχουν σχεδιάσει οι ενήλικες.

Συντελεστές:
Παίζουν: Τάμη Ρόρη, Χρήστος Χριστόπουλος
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ανωγιαννάκη, Χρήστος Χριστόπουλος
Παιδαγωγική επιμέλεια: Κατερίνα Ανωγιαννάκη
Κατασκευή σκηνικών αντικειμένων (μινιατούρες): Ιωάννα Χαλά
Μουσική επιμέλεια: Μιμή Νικολαΐδου
Στην παράσταση ακούγονται τα τραγούδια:
Το παιδάκι με την μπάλα, στίχοι-μουσική: Τατιάνα Ζωγράφου
Δεν βιάζομαι να μεγαλώσω, μουσική: Τατιάνα Ζωγράφου, στίχοι: Βεατρίκη Κάντζολα, τραγούδι: Βαγγέλης Γερμανός από το ομότιτλο CD με τραγούδια της συνθέτριας (2007, εκδόσεις Μελωδικό Καράβι).

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Η εκδήλωση είναι για παιδιά ηλικίας από 4 ετών.
  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον Πολυχώρο, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.
  • Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 30.03.580.
  • Όσοι από εσάς είστε μέλη της Βιβλιοπαρέας, του Kid Club των εκδόσεων Μεταίχμιο, έχετε προτεραιότητα για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση. Δηλώστε πρώτοι συμμετοχή έως την Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013.
Το βιβλίο Μια Κυριακή του Απρίλη της Άλκης Ζέη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου