Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου 2015!

afisa pagosmia 2015-02 SmallΑυτό το Σάββατο -με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Κουκλοθέατρου στις 21 Μαρτίου- ελάτε να γιορτάσουμε με ξεχωριστές δράσεις! Το κουκλοθέατρο προσφέρει στο παιδί ερεθίσματα που το εμπλουτίζουν ψυχικά, συναισθηματικά, νοητικά, γνωστικά και για αυτό καλό είναι να παροτρύνουμε τα παιδιά να αφήσουν την τηλεόραση και να δουν ή να παίξουν κουκλοθέατρο. Ας δούμε τις εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους! 

Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου 2015 στην Αθήνα

Το Ελληνικό Κέντρο Κουκλοθεάτρου - Unima ΕΛΛΑΣ προτείνει: "Καλού κακού...κράτα μια κούκλα!!"

Το Ελληνικό Κέντρο Κουκλοθεάτρου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου με μια παρέλαση, η οποία με αφετηρία το Σύνταγμα και ακολουθώντας διάφορες διαδρομές μέσα στην πόλη θα κορυφωθεί με δρώμενα καιμουσική στο Θησείο (στον πεζόδρομο της Ερμού).
Η γιορτή είναι αποτέλεσμα της συλλογικής δράσης των κουκλοπαικτών και της συνεργασίας με άτομα και ομάδες από άλλους, καλλιτεχνικούς ή μη, χώρους.

Το κέντρο της Αθήνας γεμίζει και με τις δικές σας κούκλες!!! Πάρτε μια κούκλα κι ελάτε στην παρέλαση μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το κουκλοθέατρο!!

Διαδρομή από Σύνταγμα - Θησείο
Ραντεβού στις 14:30 στο Σύνταγμα για την παρέλαση και 16:00 στο Θησείο για τα δρώμενα!!!

Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου 2015 στη Θεσσαλονίκη

Οι κουκλοπαίκτες της Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος, η Κοιν.Σ.Επ. “ΚΟΥΚΛΟΤΟΠΙΑ” και το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου (UNIMA), με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου 2015 το Σάββατο 21 Μαρτίου από τις 11:00 μέχρι τις 13:30 στο Φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης με κουκλοθέατρο και εργαστήρια για παιδιά με ελεύθερη είσοδο.

Οι παραστάσεις και τα εργαστήρια από τους θιάσους:
Κουκλοθέατρο Αλανταλούμπα
Κουκλοθέατρο ΤΙΚ-ΝΙΚ
Κουκλοθέατρο Νευρόσπαστον
Κουκλοθέατρο Hocus-Pocus
Κουκλοθέατρο Gypsy Moth
Κουκλοθίασος REDICOLO


Δημαρχείο Θεσσαλονίκης Βασ. Γεωργίου Α΄1, Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου