Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Bazaar της εθελοντικής οργάνωσης "Δρόμοι Ζωής"

bazaar2013_170 (1)
Η εθελοντική οργάνωση Δρόμοι Ζωής, που δραστηριοποιείται στο Γκάζι εδώ και 15 χρόνια, διοργανώνει το ετήσιο χριστουγεννιάτικο Βazaar της, που γίνεται κάθε Δεκέμβριο, στο 87ο σχολείο στο Γκάζι, συνοδεύοντάς το με πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις. 

Το Bazaar σημαίνει πολλά, καθώς είναι το μόνο οικονομικό έσοδο της οργάνωσης και η επιτυχία του θα της εξασφαλίσει έναν ακόμη χρόνο λειτουργίας. Ο χώρος του σχολείου σημαίνει επίσης πολλά για όλους, μικρούς και μεγάλους, αφού εκεί φοιτούν τα περισσότερα παιδιά που δέχονται την υποστήριξη της οργάνωσης και το Γκάζι, ο Κεραμεικός, ο Βοτανικός και το Μεταξουργείο είναι οι γειτονιές που κατοικούν.

Το Βazaar των Δρόμων Ζωής υπερασπίζεται τη φήμη του εδώ και χρόνια ως μια ετήσια gourmet διοργάνωση στην πόλη όπου βρίσκει κανείς μια απίστευτη ποικιλία από παρασκευές, νοστιμιές και γλυκίσματα σε συσκευασίες δώρου και ακόμη χειροποίητα αξεσουάρ, κοσμήματα, στολίδια, χριστουγεννιάτικα δώρα, προσεγμένα αντικείμενα "δεύτερο χέρι", αντικείμενα ανακυκλωμένα δημιουργικά (upcycling), λογοτεχνικά και επιστημονικά βιβλία, μικροέπιπλα και πολλά άλλα, σε τιμές εξαιρετικά προσιτές. 

Επισκεφτείτε και φέτος το Bazaar όπου παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την έκθεση φωτογραφίας τριών δημιουργών που εμπνεύστηκαν απ’ τις “άλλες όψεις” της ζωής στις γειτονιές του Γκαζιού, Κεραμεικού και Βοτανικού. Αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν στα εργαστήρια που θα λειτουργούν όλες τις ώρες και επισκεφτείτε τον αλμυρό και γλυκό μπουφέ, με πιάτα ελληνικής και ανατολίτικης κουζίνας, τσάι, καφέ και όπως κάθε χρόνο ζεστό κρασί.

Οι εθελοντές των Δρόμων Ζωής παρέχουν βοήθεια και υποστήριξη σε παιδιά και οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών, που βιώνουν κοινωνικό αποκλεισμό και αντιμετωπίζουν γλωσσικές, οικογενειακές και οικονομικές δυσκολίες. Όπως λένε και οι ίδιοι: "Ελάτε να μας γνωρίσετε, εμάς τους εθελοντές των Δρόμων Ζωής, και να συμμετάσχετε σε μια γιορτή του εθελοντισμού και της αλληλέγγυας δράσης".

Πληροφορίες για όλη τη δράση των Δρόμων Ζωής στο www.dromoi-zois.gr

Διάρκεια: Σάββατο και Κυριακή 7 - 8 Δεκεμβρίου 2013

Ώρες λειτουργίας:
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 10:00-22:00
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 10:00-20:00

87ο δημοτικό σχολείο

Ορφέως 58 & Αχνιάδων στο Γκάζι
Σταθμός Μετρό Κεραμεικός, έξοδος Κων/πόλεως
Τηλ.: 210 34.74.218

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου