Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Παραστάσεις του θεάτρου σκιών με ελεύθερη είσοδο στο Άλσος Περιστερίου

alsos_peristeri
Τα βράδια του 
Αυγούστου το άλσος Περιστερίου, ο πράσινος παράδεισος της δυτικής Αττικής, θα πλημμυρίσει από παιδικές φωνούλες και γέλια όσων παιδιών επιλέξουν να το επισκεφθούν και να παρακολουθήσουν τις όμορφες παραστάσεις θεάτρου σκιών που θα φιλοξενούνται. Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του δήμου Περιστερίου διοργανώνονται παραστάσεις θεάτρου σκιών και κινηματογραφικές προβολές, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στο θέατρο "Ελιά και Δάφνη" του Άλσους της πόλης.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015: Θέατρο σκιών "Ο Μέγας Αλέξανδρος και το φίδι". Μια κλασική παράσταση από το ρεπερτόριο του Θεάτρου Σκιών για να θυμηθούμε τον μεγάλο στρατηλάτη μας.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015: Θέατρο σκιών "Το μαγεμένο δεντρί". Παλαιά παραδοσιακή παράσταση, με βαθιές ρίζες μέσα στον χρόνο.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015: Θέατρο σκιών "Ο Καραγκιόζης στο πανηγύρι". Παρελαύνουν από τον μπερντέ όλοι οι ήρωες του θεάτρου σκιών σκορπώντας γέλια με τα απίστευτα παθήματά τους.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015: Θέατρο σκιών "Ο Καραγκιόζης και οι πειρατές". Ο μαύρος κουρσάρος απειλεί τον Γέρο Κόρσα ότι θα του κλέψει την κόρη και τον θησαυρό.

Είσοδος ελεύθερη. Ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.

Άλσος Δήμου Περιστερίου
Αγίου Βασιλείου 62

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου