Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ιδέες διακόσμησης με παλέτες για το παιδικό δωμάτιο

50cfa80473d23d9580df5d823677168d
Είναι γνωστό ότι και το πιο όμορφα διακοσμημένο παιδικό δωμάτιο μπορεί εύκολα να μετατρέπει σε… χάος, μέσα σε λίγα λεπτά, αρκεί να εισβάλουν μέσα σε αυτό τα μικρά μας και οι φίλοι τους. Σας προτείνουμε εύκολες ιδέες για να δημιουργήσετε οικονομικά, μικρές γωνιές αποθήκευσης στο παιδικό δωμάτιο, βοηθώντας τα παιδιά να το κρατούν πιο εύκολα οργανωμένο, κάτι που θα σας γλιτώσει από πολλούς πονοκεφάλους.


Multi-furniture

Μια πολύ δημιουργική ιδέα! Στερεώνοντας με βίδες δύο παλέτες τη μία πάνω στην άλλη, δημιουργείτε ένα έπιπλο 3 σε 1. Στις εσοχές τα παιδιά μπορούν να αποθηκεύουν βιβλία, cd, παιχνίδια, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν τραπέζι παιχνιδιού. Αν προσθέσετε και ένα μονό πάπλωμα διπλωμένο, μετατρέπεται σε μια πολύ όμορφη παιδική πολυθρόνα!

Παπουτσοθήκη

Στερεώστε μια παλέτα στον τοίχο, κατά προτίμηση δίπλα στην πόρτα του υπνοδωματίου, έτσι ώστε τα παιδιά να αποθηκεύουν τα παπούτσια τους μόλις μπαίνουν στο δωμάτιο.

7c665195b6a39e5e564c938cf94ca03a

Βιβλιοθήκη από παλέτες

Ανεξάρτητα αν ε
πιλέξετε τη μικρή ή τη μεγαλύτερη εκδοχή της βιβλιοθήκης από παλέτες, το σίγουρο είναι ότι είναι ένας πολύ όμορφος και πρωτότυπος τρόπος για να αποθηκεύουν τα παιδιά τα βιβλία και τα παραμύθια τους.
pallet-book-shelf

Κρεμάστρα

Bάψτε με χαρούμενα και έντονα χρώματα μια παλέτα και βιδώστε πάνω της γατζάκια μετατρέποντάς την σε εύχρηστη κρεμάστρα!
0538af1b57fd11eb27eb8da13b244dc9

Γενικές οδηγίες: Καθαρίστε τις παλέτες και αφαιρέστε τυχόν ακίδες ξύλου τρίβοντας με γυαλόχαρτο. Κατόπιν, αφαιρέστε τη σκόνη με τη βοήθεια ενός στεγνού πινέλου και βάψτε τις στο χρώμα που επιθυμείτε, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία κάθε μπογιάς. Οι συγκεκριμένες κατασκευές ενδείκνυται για λίγο μεγαλύτερα παιδιά για ευνόητους λόγους.

styleitchic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου