Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Η Μέριμνα σας περιμένει σε ένα ξεχωριστό Πικ Νικ στον Λόφο της Κάντζας!

piknik
Για μια φορά ακόμη οι Φίλοι της Μέριμνας καλούν μικρούς και μεγάλους σε ένα συναρπαστικό -και πολυαγαπημένο πια- Πικ Νικ, στον ανθισμένο ελαιώνα, στον Λόφο της Κάντζας. Εκεί, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, παιδιά όλων των ηλικιών μαζί με τους γονείς τους και με φίλους, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φύση και να πάρουν μέρος σε πρωτότυπα παιχνίδια και σε πολλές, καταπληκτικές δραστηριότητες: θα στολίσουν την πασχαλιάτικη λαμπάδα τους, θα φτιάξουν τόξα για τον διαγωνισμό τοξοβολίας, θα κάνουν βόλτα με πόνυ και πολλά άλλα! 

Το εισιτήριο, που περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες και τα οργανωμένα παιχνίδια, εκτός φαγητού, είναι 5€, ενώ για τα παιδιά κάτω του 1 έτους η είσοδος είναι δωρεάν.


Θα υπάρχει καντίνα για αγορά αναψυκτικών και σνακ.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή θα διατεθούν για το έργο των δύο υπηρεσιών της Μέριμνας:

  • "Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι". Εκπαιδευμένοι γιατροί, νοσηλευτές, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί της Μέριμνας βοηθούν το παιδί που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ζωής του να το περάσει στο σπίτι του, με την οικογένειά του.
  • "Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος". Εξειδικευμένη ψυχολογική στήριξη στο παιδί-έφηβο που πενθεί την απώλεια αγαπημένου του προσώπου.
Η πρόσβαση είναι εύκολη:
Έξοδος 17 από την Αττική Οδό (προς Μαρκόπουλο). Ακολουθείτε την ταμπέλα για το Μποδοσάκειο Κολλέγιο.
Προαστιακός έξοδος Κάντζα και με τα πόδια φτάνετε σε 5΄ στην είσοδο του Πικ Νικ.

Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα αναβληθεί για την επόμενη Κυριακή 9/4/2017.
Για την ενημέρωσή σας επικοινωνήστε στα τηλ.: 210 68.42.833 ή στο 6946 589.428.

Οι Φίλοι της Μέριμνας
Παπανικολή 2α, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου