Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Πού θα βρείτε εκπτωτικά κουπόνια για να ψωνίζετε φθηνά!

Τι κινδύνους κρύβει μια «αθώα» βόλτα στο σούπερ μάρκετ με τα παιδιά;
Τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης, διάφορες εταιρείες έχουν εντάξει στη στρατηγική τους τη διάθεση εκπτωτικών κουπονιών στο κοινό, που θέλει να δοκιμάσει ή να αγοράσει συγκεκριμένα προϊόντα σε καλύτερες τιμές. Παρακάτω θα δείτε ποια εκπτωτικά κουπόνια και για ποια προϊόντα προσφέρονται, αλλά κυρίως που θα τα βρείτε! 

Epithimies.gr 
Εκπτωτικά κουπόνια για προϊόντα της Procter & Gamble, όπως είναι τα Pampers, Pantene Pro V, Fairy, Olay, Lenor, Fairy, Ariel, Head & Shoulders, κ.λπ. Κατά καιρούς, δημοσιεύει και διαφορετικά κουπόνια τα οποία μπορείς να βρίσκετε εδώ, να κατεβάζετε και να εκτυπώνετε στον υπολογιστή σας, εφόσον προηγουμένως έχετε κάνει εγγραφή. Επίσης, τον τελευταίο καιρό και ειδικά για τους συνδρομητές Vodafone, το Epithimies.gr, προσφέρει ειδικά προνόμια, τα οποία μπορείς να δείτε εδώ

Livesmart.gr 
Εκπτωτικά κουπόνια για τα προϊόντα της Unilever όπως είναι τα Lipton, Skip, Lux, Badedas, Dove, Proderm, Cajoline, Svelto, Klinex, Hellmann’s, κ.λπ. Επίλεξε τα κουπόνια που θέλετε εδώ και εκτυπώστε τα εφόσον έχετε κάνει εγγραφή. 

Εύρηκα 
Η εταιρεία αυτό τον καιρό προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι για τα προϊόντα της μέσω ειδικής εφαρμογής στο facebook, που θα βρείτε εδώ και θα εξαργυρώσετε μέχρι τις 30/11/2014. 

L’ oreal 
Αυτό το καιρό η εταιρία L’ Oreal δίνει δωρεάν δείγμα της νέας της ενυδατικής κρέμας Revitalift Laser, καθώς και 5 ευρώ εκπτωτικό κουπόνι για την αγορά της, αρκεί να απαντήσετε σε μια ερώτηση εδώ

Mysales.gr 
Στο Mysales.gr μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές και τα εκπτωτικά κουπόνια των σούπερ μάρκετ, αλλά και ποια εκπτωτικά κουπόνια προσφέρουν κατά καιρούς διάφορα γνωστά online καταστήματα για τις αγορές σας, όπως είναι το myshoe.gr, το z-mall, το la redoute, κ.λπ. Δείτε όλες τις προσφορές και τα κουπόνια κατηγοριοποιημένα εδώ

Fischer Price 
Η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών έχει φτιάξει μια εφαρμογή στο facebook όπου μπαίνειτε και κατεβάζετε στον υπολογιστή σας εκπτωτικά κουπόνια αξίας 3, 5 ή και 10 ευρώ σε συγκεκριμένα είδη Fischer Price. Βρείτε τα κουπόνια εδώ.

Manamia 
Ένα site που έφτιαξε η εταιρία Nestle ειδικά για τις μητέρες στις οποίες προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια για τα προϊόντα της, όπως είναι τα Maggi, Neslac, NAN, Λουμίδης Παπαγάλος, Nescafe, Cheerios, Nestle Fitness, κ,λπ. Όλα τα κουπόνια και τις προσφορές Manamia μπορείτε να δείτε εδώ και να τα κατεβάσετε, αφού κάνετε εγγραφή

Johnson’s 
Η εταιρεία έχει το δικό της site όπου προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια για τα προϊόντα της. Μπείτε εδώ, κάντε εγγραφή και πάρτε την έκπτωσή σας! 

Delta Moms 
Το site που έφτιαξε η εταιρεία Δέλτα μόνο για μαμάδες, προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια σε παιδικά γάλατα και γιαούρτια Δέλτα, ενώ σας ενημερώνει και για τις τρέχουσες προσφορές των προϊόντων της στα σούπερ μάρκετ. Δείτε πώς θα πάρετε τα κουπόνια σας εδώ.

singleparent.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου