Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

"Ο Δοντούλης και οι περιπέτειές του" στο εμπορικό κέντρο River West

H FREZYDERM σας προσκαλεί στη νέα παιδική θεατρική της παράσταση "Ο Δοντούλης και οι περιπέτειές του", που θα πραγματοποιηθεί στο επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου River West, το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 στη 1:00 το μεσημέρι. Είσοδος ελεύθερη.

Η υπόθεση της παράστασης:

Η νεράιδα των δοντιών στενοχωρημένη επειδή τα δόντια χαλάνε πριν την ώρα τους, στέλνει τον βοηθό της να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να μάθει τι συμβαίνει. Μέσα από πολύ γέλιο, χορό και τραγούδι τα παιδιά συμμετέχουν και βοηθούν να βρεθεί η λύση. Σε αυτή την πρωτότυπη και ξεχωριστή παράσταση, τα παιδιά μαθαίνουν για τη στοματική υγιεινή με έναν τρόπο που μόνο παραμύθι μπορεί να φαντάζει. Μουσική, χορός και τραγούδι δένουν αρμονικά την παράσταση.

Η παράσταση δημιουργήθηκε στα πλαίσια του επιμορφωτικού προγράμματος της FREZYDERM για τη στοματική υγιεινή στα σχολεία. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα, ένα ολοκληρωμένο παιδικό θεατρικό έργο, με επιμορφωτικό χαρακτήρα, που έχει σαν στόχο να ευαισθητοποιήσει και να μεταδώσει στα παιδιά με διασκεδαστικό τρόπο το πόσο σημαντικό είναι να προσέχουν την υγεία των δοντιών τους.

Οι συντελεστές:

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πιέτρης
Σκηνικά - Ζωγραφική: Γιάννης Σπανόπουλος
Κοστούμια: Τέτα Βασιλάτου
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ίντρα Κέιν, Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν

Τη θεατρική παράσταση υπογράφει το Εργοστάσιο Ονείρου, το οποίο από το 2011 πιστά και με σεβασμό δημιουργεί και παρουσιάζει παραστάσεις για τα παιδιά, με σκοπό να τα ψυχαγωγήσει, να τα διασκεδάσει και να μεταφέρει σημαντικές αξίες και έννοιες της ζωής, όπως η οικογένεια, η αγάπη, η φιλία, η μοναδικότητα, η ομόνοια και ο σεβασμός, καθώς και ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν αν πιστέψουμε στον εαυτό μας και συνεργαστούμε μεταξύ μας.

Εμπορικό Κέντρο River West
Παρ. Λεωφόρου Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ) 
Τηλ.: 801 222 5050

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου