Υλικά (για τέσσερα άτομα)
1 μεγάλη μπαγκέτα κομμένη στα 4 (ή δύο μικρές στα 2), ή τέσσερα ψωμάκια για hot dog
4 λουκάνικα Φρανκφούρτης μεγάλα
300 γραμμάρια τυρί τσένταρ τριμμένο
Λίγο βούτυρο
Κέτσαπ - μουστάρδα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
300 γραμμάρια τυρί τσένταρ τριμμένο
Λίγο βούτυρο
Κέτσαπ - μουστάρδα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε μια λαμαρίνα στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί, χαράζουμε τα λουκάνικα και τα ψήνουμε στους 200°C, μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα βγάζουμε από το φούρνο.
Στην ίδια λαμαρίνα τοποθετούμε τα ψωμάκια ανοιχτά, αφού τα έχουμε βουτυρώσει για 5 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν.
Μόλις ψηθούν τα ψωμάκια μας τα γεμίζουμε με τυρί τσένταρ, τοποθετούμε στη μέση τα λουκάνικα και τα αφήνουμε άλλα 10 λεπτά μέχρι να λιώσει καλά το τσένταρ.
Αν θέλετε τα σερβίρετε τα λουκάνικα με κέτσαπ και μουστάρδα.
Ελένη Χαδιαράκου
www.imommy.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου