Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Χαλάνδρι: Συναυλία αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο


Με τίτλο "Κανένα άδειο πιάτο στο τραπέζι" θα γίνει και πάλι φέτος η συναυλία αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Χαλανδρίου, την Παρασκευή  30 Ιουνίου 2017 στο Ευριπίδειο θέατρο της Ρεματιάς. 

Ευγενικά προσφέρθηκαν να τραγουδήσουν και να παίξουν μουσική οι καλλιτέχνες/ιδες:  Γιούλα Αθανασίου, Άννα Βυτινάρου, Πέτρος Δουρδουμπάκης, Γιάννης Θωμόπουλος, Μάκης  Καραβιώτης, Σπύρος Καραβιώτης, Άκης Μανισαλής, Γιώργος Μεράντζας, Αλεχάντρο Ντίαζ,  Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος, Κυριακή Πρωτονοταρίου, Ανδρέας Παπασταματίου, Μπάμπης Τσέρτος, Χρήστος Χουβαρδάς,  Dasho Kurti, συνοδευόμενοι/ες από την ορχήστρα της Φιλαρμονικής του δήμου Χαλανδρίου. 

Στην εκδήλωση έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους 33  πολιτιστικοί και κοινωνικοί φορείς του Χαλανδρίου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Χαλανδρίου  ενισχύει περισσότερες από  500 οικογένειες κατοίκων της πόλης, που δοκιμάζονται από την ανεργία, τα χρέη, την έλλειψη ασφάλισης, κάποιες φορές ακόμα και την έλλειψη στέγης.

Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως:
ελαιόλαδο, ζυμαρικά,  αλεύρι, ζάχαρη, χυμό ντομάτας, γάλα εβαπορέ, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, σαπούνια, χαρτιά υγείας, ή άλλα είδη προσωπικής υγιεινής.
Η παρουσία μας απαραίτητη!

Παρασκευή  30 Ιουνίου 2017, ώρα 20.30
Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου