Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Πώς θα ντύνετε τα μωράκια σας με στυλ;

Πόσο εύκολο είναι να αντισταθείτε στο να ντύσετε το μωράκι σας, ειδικά αν αυτό είναι κοριτσάκι, με όλα αυτά τα γλυκούλικα που βλέπουμε παντού γύρω μας; Ε λοιπόν ως μητέρα ενός μικρού κοριτσιού γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι δεν είναι καθόλου εύκολο, για την ακρίβεια είναι πολύ δύσκολο. Πώς, λοιπόν, να αντισταθείτε στα υπέροχα ρουχαλάκια και αξεσουάρ με τα φρου-φρου, τις δαντελίτσες και τα πον πον;

Και μπορεί να μωράκια μας όταν είναι ακόμα πολύ μικρά να μην νοιάζονται για το στυλ, αφού το μόνο που τους νοιάζει είναι να παίζουν όλη μέρα, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για εμάς τους γονείς. Εμείς έχουμε διαφορετική άποψη, αφού πέρα από την άνεση και την ποιότητα που είναι πρωταρχικής σημασίας, θέλουμε να βλέπουμε τα μικρούλια μας καλοντυμένα και πάντα με στυλ.

Παρακάτω θα βρείτε κάποια χρηστικά μυστικά ώστε τα μωράκια σας να είναι πάντα καλοντυμένα, με στυλ αλλά και άνεση χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Η εμπειρία μου λέει ότι η λύση για ένα ντύσιμο που θα κάνει το παιδί σας να ξεχωρίζει είναι τα αξεσουάρ. Δεν χρειάζεται να έχετε πολλά ρουχαλάκια, λίγα βασικά κομμάτια είναι αρκετά, αφού με τη σωστή χρήση των αξεσουάρ μπορείτε να μετατρέψετε και το πιο απλό ντύσιμο σε μια μοναδική εμφάνιση. Εξάλλου, τα μωράκια μεγαλώνουν τόσο γρήγορα και είναι κρίμα να ξοδεύουμε πολλά χρήματα για κάτι που θα το βάλουν μόνο για μερικούς μήνες. Μια πολύ καλή λύση λοιπόν, είναι να επενδύσετε σε κάποια ιδιαίτερα αξεσουάρ. Τα αξεσουάρ άλλωστε, δεν αναλώνονται τόσο γρήγορα όσα τα ρούχα, αφού δεν έχουν τόσα πολλά μεγέθη. Αξεσουάρ όπως κορδέλες για τα μαλλιά, τουρμπάνια, καπέλα, κάλτσες, μπαντάνες, σκουφιά είναι κάποια από τα αξεσουάρ που θα πρέπει να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα των μικρών μας και θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε πολλές και ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Ένα απλό λευκό φορμάκι συνδυασμένο με έναν υπέροχο φιόγκο στα μαλλιά, κάλτσες πάνω από το γόνατο και μια vintage σαλιάρα με κρόσσια στο τελείωμα θα κάνουν το μωράκι σας να φαίνεται ότι μόλις βγήκε από editorial μόδας.

Κάτι άλλο που θα σας συμβούλευα είναι να μην διστάζετε να χρησιμοποιείτε διασκεδαστικά αξεσουάρ με ιδιαίτερα υλικά, που εσείς ποτέ δεν θα τολμούσατε να φορέσετε. Τα μικρά μας όμως που αγαπούν το παιχνίδι και τη διασκέδαση θα τα λατρέψουν. Οπότε, μην διστάσετε να τους φορέσετε μεγάλους φιόγκους, ιδιαίτερα αξεσουάρ μαλλιών,κάλτσες και μπαντάνες με ιδιαίτερα σχέδια και οτιδήποτε άλλο φαντάζει διασκεδαστικό στα μάτια των μικρών μας φίλων.

Ανακαλύψτε τη συλλογή milouandlou.wixsite.com/greece με τα πιο ανατρεπτικά παιδικά αξεσουάρ που θα κάνουν τα μικρά σας να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου