Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Online λειτουργικές λύσεις για το παιδικό δωμάτιο!

Συνοδευτική φωτογραφία του άρθρού Η τάξη είναι το παν...
Είναι γεγονός πως τα παιδάκια μας περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο δωμάτιό τους! Για αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε μανούλα να γνωρίζει πως είναι ένας χώρος στον οποίο μπορούν να εκφράζονται δημιουργικά και να αισθάνονται άνετα! Πώς, όμως, θα δημιουργήσετε ένα ονειρεμένο δωμάτιο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά;

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μία νέα τάση διακόσμησης και εσωτερικής διαμόρφωσης του σπιτιού μας που έχει κάνει την εμφάνισή της στην Ευρώπη και αρχίζει να γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη και στη χώρα μας. Εκείνες που την ακολουθούν πιστά είναι μαμάδες ή μέλλουσες μητέρες γιατί έχουν άμεση ανάγκη από ένα καινούργιο παιδικό δωμάτιο ή τη διαμόρφωση ενός ήδη υπάρχοντος χώρου σε δωμάτιο, προκειμένου να φιλοξενηθεί ένα ή περισσότερα παιδιά.


Έμπειροι διακοσμητές σας βοηθούν να σχεδιάσετε έναν παραμυθένιο χώρο

Η τάση αυτή υλοποιείται από την εταιρεία Luther’s και το site www.luthers.gr. Εκεί, θα ανακαλύψετε online λειτουργικές λύσεις για το παιδικό δωμάτιο! Το καλύτερο όμως είναι ότι θα σας καθοδηγεί μία αξιόλογη και επαγγελματικά υπεύθυνη ομάδα διακοσμητών που διαμορφώνει τον χώρο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έτσι, με ελάχιστα χρήματα θα δημιουργήσετε έναν ιδανικό χώρο για τα παιδιά!

Αν επιπλέον, έχετε στο μυαλό σας μια ειδική κατασκευή για το δωμάτιο των παιδιών, αλλά δεν ξέρετε πώς να την υλοποιήσετε οι συνεργάτες της εταιρείας θα κάνουν πραγματικότητα την επιθυμία σας άμεσα, δημιουργικά, με αγάπη για τις διαφορετικές ξεχωριστές ανάγκες κάθε παιδιού. Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, στο e-shop, θα βρείτε υπέροχα art-objects!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου