Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Το χωριό του Άγιου Βασίλη είναι για τα παιδιά ο προορισμός των ονείρων τους!

Μαγικά Χριστούγεννα στο χωριό του Άγιου Βασίλη
Το ταξίδι στο χωριό του Άγιου Βασίλη θα δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να επισκεφθούν το σπίτι του αγαπημένου τους ήρωα και να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων! Η εμπειρία είναι μοναδική και περιλαμβάνει εκτός από το παραμυθένιο και πανέμορφα στολισμένο σπίτι του Αγίου Βασίλη, το ταχυδρομείο του με τα ξωτικά, ειδυλλιακά χιονισμένα τοπία, μοναδική φύση, παραδοσιακούς κατοίκους της Λαπωνίας, τους διάσημους ταράνδους που οδηγούν το έλκηθρο και φυσικά τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη.

Εκτός όμως από το ταξίδι στο παραμύθι, το Ροβανιέμι έχει πολλά να προσφέρει ως προορισμός. Οι Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις της περιοχής είναι μοναδικές, η γεωγραφία της περιοχής είναι ιδανική για φυσιολατρικές και αθλητικές δραστηριότητες ενώ η ανάπτυξη είναι τέτοια που προσφέρονται ανέσεις αντίστοιχες κοσμοπολίτικων περιοχών.

Να γιατί πρέπει, οπωσδήποτε, να το επισκεφτείτε:


Για τα προϊόντα λαϊκής τέχνης που είναι μοναδικά στο είδος τους. Τα πλεχτά της Λαπωνίας είναι περιζήτητα σε όλο τον κόσμο.

Για τις φάρμες εκτροφής των σκύλων ράτσας Χάσκι. Ειδικά για τα παιδιά, είναι μια μοναδική εμπειρία να δουν πως ζει αυτό το εξαιρετικό είδος σκύλου στο φυσιολογικό του περιβάλλον.

Για να δείτε πραγματικά γράμματα παιδιών από όλο τον κόσμο. Ο Άη Βασίλης στο Ροβανιέμι έχει πολύ δουλειά.

Για την πεζοπορία στο μονοπάτι του πάρκου με τους ταράνδους που είναι πραγματική εμπειρία. Φανταστείτε ένα χιονισμένο δάσος και εσείς να περπατάτε στο κενό που αφήνουν οι ψηλοί κορμοί.

Για να επισκεφτείτε το παρακείμενο Joulukka που είναι εξίσου Χριστουγεννιάτικο, αλλά λιγότερο γνωστό.

Για να κάνετε σαφάρι με snowmobile. Είναι μια action δραστηριότητα που μόνο σε βόρειες περιοχές μπορείτε να ζήσετε.

Για το μοναδικό Βόρειο Σέλας που είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα. Σκεφτείτε μια εκδρομή με έλκηθρα που τα σέρνουν Χάσκι και στο τέλος τα πολύχρωμα φώτα του Σέλας. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το μουσείο του Βόρειου Σέλας και να δείτε από κοντά την κουλτούρα της περιοχής.

Για το επιστημονικό κέντρο Pilke, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά με πολλά εργαστήρια κατασκευών, ηλεκτρονικά παιχνίδια, τάξεις ζωγραφικής, μοντελισμού κ.ά.

Για τα παιδιά σας που θα το λατρέψουν και θα το θυμούνται όλη τους τη ζωή!

www.mommy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου