Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Γεμίζουμε τον Μαγικό Σάκο του Άγιου Βασίλη στη Γλυφάδα!

afisa_sakos_ai_vasili
Αυτό το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016, "Γεμίζουμε τον Μαγικό Σάκο του Άγιου Βασίλη"! Συγκεντρώνουμε φάρμακα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια για τους άπορους συμπολίτες μας, σε μια μεγάλη γιορτή αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας" (Πλατεία Νυμφών).

Από τις 11 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τις κοινωνικές δομές του δήμου Γλυφάδας. Ο δήμος Γλυφάδας, το Πρόγραμμα Εθελοντικής Υιοθεσίας Περιοχών και όλοι οι συμμετέχοντες φορείς προσκαλούμε τους συμπολίτες μας στη μεγαλύτερη συγκέντρωση φαρμάκων, τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και παιχνιδιών που έγινε ποτέ.

Το Σάββατο "Γεμίζουμε τον Μαγικό Σάκο του Άγιου Βασίλη", που θα στηρίξει τις 815 οικογένειες-δικαιούχους των κοινωνικών δομών του δήμου Γλυφάδας, που αριθμούν 1.700 και πλέον μέλη, οι οποίες έχουν απόλυτη ανάγκη και βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια ευχάριστη μέρα εθελοντισμού, γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ας γίνουμε όλοι για μια μέρα "Μικροί Άγιοι Βασίληδες" για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες αυτών των οικογενειών και να φροντίσουμε για το γιορτινό τους τραπέζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου