Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Έκκληση απευθύνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Ποιο είναι το κατάλληλο γάλα για το μωρό μου μετά το μητρικό;
Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού απευθύνει έκκληση για βρεφικά γάλατα, κρέμες / φρουτόκρεμες και παιδικά γάλατα εβαπορέ γιατί το απόθεμά τους φτάνει για λιγότερο από μια βδομάδα. Ενδεικτικά αναφέρουν ότι κάθε μήνα βοηθούν περίπου 350 βρέφη και παιδιά (μέχρι 5 ετών) και λόγω μεγάλης ζήτησης το τελευταίο διάστημα έχουν σημαντικές ελλείψεις, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς είναι και διαρκείς. 

Πρέπει άμεσα να συγκεντρώσουν απόθεμα τουλάχιστον 2 μηνών για να μπορέσουν οι οικογένειες που βοηθούν να καλύψουν τις ανάγκες τους μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί με τη βοήθεια και στήριξη του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε 4 1/2 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 52,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). 


Το ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με τη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 300 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Να τονίσουμε ότι δεν δέχονται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με τη σειρά τους τις προσφέρουν δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι που ζητούν τη βοήθεια του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 96.31.950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ.

Δευτέρα έως Πέμπτη 10:00 - 20:00.
Παρασκευή 10:00 - 19:00.
Σάββατο 10:00 - 14:00.

www.mkiellinikou.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου