Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Αυτό το Καλοκαίρι πάμε Διακοπές στο… Θέατρο!

Αυτό το Καλοκαίρι πάμε Διακοπές στο…Θέατρο! Χαρίστε στα Παιδιά σας ένα Υπέροχο και Δημιουργικό Καλοκαίρι γεμάτο Θέατρο, Μουσική, Χορό, Δραστηριότητες & Παιχνίδι… με Ένα πλούσιο Εβδομαδιαίο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Ολοκληρωτικής Δημιουργικής Απασχόλησης, στο Ολοήμερο Θερινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Κ.Θ.Β.Ε., για Ένα (1) Παιδί Ηλικίας 4 έως 11 ετών… & με Δωρεάν Παροχή Πρωινού και Μεσημεριανού Γεύματος! Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σας ταξιδεύει σ' έναν κόσμο έκφρασης και φαντασίας όπου τα παιδιά μέσα από τις εικαστικές και παραστατικές τέχνες αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις όπως: ξεναγήσεις σε χώρους του θεάτρου, διαδραστικούς περιπάτους, μουσική, χορό-κίνηση, θέατρο, αφήγηση, προβολές, ζωγραφική, ειδικές κατασκευές, κ.α! Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο & περιορισμένο αριθμό αγορών! εικόνα
Από τις 21 Ιουνίου έως 9 Σεπτεμβρίου 2016, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σας ταξιδεύει σ’ έναν κόσμο έκφρασης και φαντασίας όπου τα παιδιά μέσα από τις εικαστικές και παραστατικές τέχνες αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους.

Μια ομάδα από έμπειρους παιδαγωγούς δημιούργησε για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (ειδικά τμήματα 4-5 ετών, 6-7 ετών, 8-9 ετών, 10-11 ετών) έντεκα διαφορετικές θεματικές εβδομάδες με συγκεκριμένες δράσεις όπως: ξεναγήσεις σε χώρους του θεάτρου, διαδραστικούς περιπάτους (πολιτιστικές - εκπαιδευτικές δράσεις σε χώρους εκτός θεάτρου), μουσική, χορο-κίνηση, θέατρο, αφήγηση, προβολές, ζωγραφική, ειδικές κατασκευές. Σε αυτό το ταξίδι τα παιδιά ανακαλύπτουν, μαθαίνουν, εκφράζονται, κοινωνικοποιούνται και δημιουργούν τον κόσμο που επιθυμούν. Μα πάνω απ’ όλα διασκεδάζουν!

Τα Εργαστήρια θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30 - 16:00, και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού (21 Ιουνίου - 9 Σεπτεμβρίου). Το πρόγραμμα διαθέτει την ευελιξία συμμετοχής από μία εβδομάδα και για όσες και όποιες εβδομάδες επιλέξετε (με δυνατότητα άφιξης αργότερα και αναχώρησης νωρίτερα). Τα τμήματα ακολουθούν συγκεκριμένες προδιαγραφές (ολιγομελή, αυστηρή ηλικιακή σύνθεση), έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας τους.

Το ΚΘΒΕ επιλέγει αυτό το Καλοκαίρι να μεταμορφώσει δημιουργικά τον κόσμο των παιδιών! 


Η Τέχνη κάνει τα παιδιά δυνατά!

Δείτε τις εβδομαδιαίες Θεματικές του Ολοήμερου Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου

Οι καλοκαιρινές περιπλανήσεις του κυρίου ΠΚ - Μικροί συνταξιδιώτες προσδεθείτε!

Ποιος είναι ο μυστηριώδης κύριος ΠΚ; Γιατί ταξιδεύει με αυτήν την περίεργη βαλίτσα που ολοένα την αδειάζει και όλο γεμάτη μένει; Αν είσαι παιδί 4-11 ετών και θέλεις να ακολουθήσεις τα ίχνη του κυρίου ΠΚ σε πολιτείες αλλιώτικες και κόσμους μαγικούς, έλα στο Κ.Θ.Β.Ε., πάρε την κάρτα επιβίβασης και απόλαυσε το ταξίδι!

Με αφορμή παραστάσεις του Κ.Θ.Β.Ε. θα γνωρίσεις κλασικά και λαϊκά παραμύθια, έργα Ελλήνων δημιουργών, όπερα και θα ανακαλύψεις τη χαρά και τη δύναμη του ομαδικού παιχνιδιού. Πρώτος προορισμός, η χώρα του Μορμόλη. Ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα, πάρε σειρά προτεραιότητας και δέσε τη ζώνη σου!

21 - 24 Ιουνίου: Ο Μορμόλης
27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου: Ο Τρελαντώνης
4 - 8 Ιουλίου: Η Πεντάμορφη και το Τέρας
11 - 15 Ιουλίου: Στη Ντενεκεδούπολη
18 - 22 Ιουλίου: Ο μαγικός αυλός
25 - 29 Ιουλίου: Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
1 - 5 Αυγούστου: Ένα παιδί μετράει τα άστρα
8 - 12 Αυγούστου: Η φάρμα των ζώων
22 - 26 Αυγούστου: Πήτερ Παν
29 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου: Ο παπουτσωμένος γάτος
5 - 9 Σεπτεμβρίου: Οικογένεια Νώε

Oι εγγραφές για τη συμμετοχή των παιδιών στο Ολοήμερο Θερινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι, που διοργανώνει για πρώτη φορά έχουν ξεκινήσει.

Κόστος συμμετοχής: : 70 € / εβδομάδα.
Παρέχεται δωρεάν πρωινό και μεσημεριανό Δείτε το μενού>

Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής στο εργαστήρι και από εδώ την σχετική υπεύθυνη δήλωση, συμπληρώστε τις και ελάτε να τις καταθέσετε στο κεντρικό Ταμείο του ΚΘΒΕ στο Βασιλικό Θέατρο, όλο τον Ιούνιο, Τρίτη με Κυριακή, 9 π.μ. με 9 μ.μ. έως την προηγούμενη Παρασκευή από τη Δευτέρα της εβδομάδας που θέλετε να παρακολουθήσετε. Οι εγγραφές θα συνεχιστούν στο Βασιλικό Θέατρο τον Ιούλιο, Δευτέρα με Παρασκευή, 9 π.μ. με 9 μ.μ.

Υπεύθυνη προγράμματος
Κωνσταντίνα Ματζίρη

Πληροφορίες: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-14.00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 5200029
www.ntng.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου