Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Δ. Πεύκης - Λυκόβρυσης: Συγκέντρωση σχολικών ειδών και γραφικής ύλης για οικονομικά αδύναμους μαθητές

back-to-school-supplies-2
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και με δεδομένο τη δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλές οικογένειες ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, ο δήμος Πεύκης - Λυκόβρυσης διοργανώνει για δεύτερη χρονιά εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών προκειμένου να τα μοιράσει σε μαθητές που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Η ανάπτυξη παρόμοιων κοινωνικών δράσεων είναι αδύνατη χωρίς και τη δική σας συμπαράσταση. Για τον λόγο αυτό, να συνδράμετε σε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας γραφική ύλη και σχολικά είδη, όπως τετράδια, χαρτί Α4, μολύβια ζωγραφικής, μπογιές, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόροι, τσάντες, βοηθήματα, μολυβοθήκες, κ.ά.

Η συλλογή των ειδών θα γίνεται καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., στον χώρο του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, στο ισόγειο του Δημαρχείου Πεύκης, Ελ. Βενιζέλου 15Α και στο Πολυϊατρείο της Λυκόβρυσης, Ρίμινι 10. 

Η δράση θα ξεκινήσει από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2015. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210 61.45.148 -151 & 153.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου