Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η Aegean "ανοίγει" παράθυρο στη φαντασία των μικρών ταξιδιωτών

Η αεροπορική εταιρία Αegean φροντίζει το μεγαλεπήβολο πρότζεκτ των οικογενειακών διακοπών κι έχει φτάσει σε ένα επίπεδο εξειδίκευσης τέτοιο που να δίνει παροχές, να προτείνει προσφορές και να κρατά απασχολημένους και ικανοποιημένους τους μικρούς επιβάτες -ιδιαίτερα στα μεγάλα ταξίδια. 

Είναι γνωστό πως τα παιδιά μπορούν να απασχολούνται με δημιουργικό και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης στα ταξίδια στο εξωτερικό, με τη νέα σειρά δραστηριοτήτων Aegean Junior Pilots και να απολαμβάνουν ένα νέο γευστικό, αλλά και διασκεδαστικό παιδικό μενού, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτά. Επιστρατεύει λοιπόν όλη της την ευρηματικότητα όχι μόνο για να φτιάξει μενού που ν’ αρέσουν στα παιδιά αλλά και για να οργανώσει "δράσεις" και ενέργειες που θα ανοίξουν ένα νέο ορίζοντα στην ταξιδιωτική εμπειρία.

Μια από τις αυτές τις νέες ενέργειες που μας προτείνει είναι ο online διαγωνισμός για μικρούς ταξιδιώτες με δημιουργικό πνεύμα, "Ένα φανταστικό ταξίδι", ο οποίος δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των νέων υπηρεσιών Aegean For Families. Το ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά site www.fantastikotaxidi.gr, προσκαλεί τους μικρούς ταξιδιώτες να εμπνευστούν από κάποιον προορισμό που θα ήθελαν να ταξιδέψουν και να δημιουργήσουν μία ζωγραφιά ή ένα σύντομο κείμενο, διεκδικώντας με αυτόν τον τρόπο και ένα πραγματικό οικογενειακό ταξίδι!

Επισκεφθείτε το www.fantastikotaxidi.gr, περιηγηθείτε μαζί με τα παιδιά σας, εμπνευστείτε από ενδεικτικούς προορισμούς της Aegean, δώστε στους μικρούς δημιουργούς μολύβια και χαρτιά, και μόλις ολοκληρώσουν το "έργο" τους, ανεβάστε το στο site από το κινητό ή τον υπολογιστή σας. 

Δεκαπέντε τυχερές οικογένειες θα κερδίσουν -μέσω κληρώσεων- αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για όλη την οικογένεια, για να γίνει πραγματικότητα το φανταστικό ταξίδι που ονειρεύτηκαν και σχεδίασαν οι μικροί μας φίλοι. Παράλληλα, κάποιες από τις ζωγραφιές θα "πετάξουν" με τα φτερά της Aegean. 

Οι πιο ενδιαφέρουσες και περίτεχνες παιδικές ζωγραφιές θα "ντύσουν" τα υλικά της νέας in-flight σειράς προϊόντων για παιδιά "Aegean Junior Pilots" και οι μικροί δημιουργοί θα δουν τις ζωγραφιές τους να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο. Κάθε πτυχή των οικογενειακών διακοπών μπορεί να γίνει παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου