Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ανταλλακτικό παζάρι του Δικτύου Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανταλλακτικό παζάρι στο Σταθμό Λαρίσης
Βιβλία, ρούχα, καπέλα, cd/dvd, επιτραπέζια και παιδικά παιχνίδια, είδη σπιτιού, ασπρόρουχα και γυαλικά, χαρτικά, κάλτσες, μικρές συσκευές, φωτογραφικές μηχανές, φουλάρια, τυποποιημένες τροφές, γάλατα και ό,τι άλλο έχει ο καθένας που μένει αχρησιμοποίητο σε συρτάρια και ντουλάπες, θα βρει μια νέα "ζωή" μέσα από το ανταλλακτικό / χαριστικό παζάρι του Δικτύου Δικαιωμάτων του Παιδιού. Τα παζάρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, ώρες 11.00 - 15.00, στο Εργαστήρι Πολιτισμού, Αλκαμένους 11β, στο Σταθμό Λαρίσης.


Αρκεί, λοιπόν, να ανοίξουμε τα συρτάρια και τις αποθήκες μας και να δώσουμε μια ευκαιρία σε αντικείμενα, ρούχα για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια, είδη σπιτιού, κ.λπ., που κάποιοι συνάνθρωποί μας τα έχουν ανάγκη. Τα πράγματα που θα διατεθούν στο ανταλλακτικό / χαριστικό παζάρι θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, καθαρά και σιδερωμένα. "Σημασία εξάλλου δεν έχει η αξία, αλλά η ανταλλαγή".

Στη διάρκεια του μπαζάρ, ώρες 12.00 - 14.00, στους επισκέπτες θα κρατήσουν συντροφιά με τις κιθάρες τους οι μουσικοί Θοδωρής Μαστρογιαννάκος και Στάθης Κλείτσας.

Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Αλκαμένους 11β, Σταθμός Λαρίσης, Αθήνα
Τηλ.:210 88.46.590
www.ddp.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου