Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

"Ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά": Διαδραστική ημερίδα για γονείς στο AVENUE

Family_playing_board_game
Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 στις 17:00 το 
 εμπορικό κέντρο AVENUE σε συνεργασία με το www.4yourfamily.gr, παρουσιάζουν την εκδήλωση με τίτλο "Ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά μας; Ώρα για απενοχοποίηση!". Μια ομάδα έγκριτων επιστημονικών συνεργατών θα βρεθούν στο εμπορικό κέντρο, προκειμένου να "αγγίξουν" ένα θέμα που απασχολεί τους σύγχρονους γονείς.

Η Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος, Αλεξάνδρα Καππάτου, ο Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Νίκος Καφετζόπουλος και η Ολυμπιονίκης Judo, Μαρία Καραγιαννοπούλου, θα συνομιλήσουν με το κοινό σε μια διαδραστική ημερίδα με δώρα και εκπλήξεις. Τον συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει η δημοσιογράφος και συνιδρύτρια του www.4yourfamily.gr, Αθανασία Ανεζάκη.

Αναλυτικά, οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης:
  • Αλεξάνδρα Καππάτου, Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος: "Υπάρχουν ιδανικοί γονείς; «Πετάξτε» τις ενοχές κι αντιμετωπίστε με θετικό τρόπο τη γονεϊκότητα"
  • Νίκος Καφετζόπουλος, Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος: "Απενοχοποιήστε τη σωστή διατροφή. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ” όσο νομίζετε!"
  • Μαρία Καραγιαννοπούλου, Ολυμπιονίκης Judo: "Πολύτιμες συμβουλές για να κάνετε την άσκηση παρέα με τα παιδιά σας…παιχνίδι!"
Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41 - 47, Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ: 210 61.00.901

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου