Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Παιδικά διαδραστικά προγράμματα στην Παραμυθοχώρα


Το πρόγραμμα της Παραμυθοχώρας φέτος περιλαμβάνει μια σειρά νέων διαδραστικών προγραμμάτων, αφηγήσεων, παραμυθιών και εικαστικών εργαστηρίων, ανοίγοντας καθημερινά τις πόρτες της για μικρούς και μεγάλους.

"Παραμυθοταξιδεύω στη Χώρα των Συναισθημάτων" 
Δυο γλυκά αρκουδάκια από τη Χώρα των συναισθημάτων, ο Άρης ο φοβιτσιάρης και η Λούλα η ντροπαλούλα, ήρθαν στην Παραμυθοχώρα.
Κάθε Σάββατο πρωί θα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για να τους πουν αγαπημένα κλασικά παραμύθια και να ταξιδέψουν στη χώρα τους για να γνωρίσουν όλα τα συναισθήματα. Τη Ρούλα τη Χαρούλα, τον Μένιο τον Θυμωμένο, τη Λήδα την Ελπίδα, τον Πάρη τον Γκρινιάρη και όλους τους άλλους φίλους τους. 
Για μικρά παιδάκια 2 - 4 και γονείς.
Κάθε Σάββατο 11.00 - 12.00
Απαραίτητη η κράτηση θέσης
Τιμή εισιτηρίου: 7€ για παιδιά, 6€ για γονείς

"Παραμυθοπαιδότοπος"
Καθημερινά από 15/10/2014 
Ο Παραμυθοπαιδότοπος είναι ένας παραμυθένιος χώρος που ετοίμασε με πολλή αγάπη και δημιουργική διάθεση η Παραμυθοχώρα. Το κάστρο των νεραϊδών και των ιπποτών, τα σεντούκια των πειρατών, η μαγική ντουλάπα των μεταμφιέσεων, η γωνιά με τα παραμύθια, τα πολύχρωμα αξεσουάρ, οι χειροποίητες κούκλες και τα πρωτότυπα παιχνίδια, συνθέτουν ένα παραμυθένιο περιβάλλον για τα παιδιά. Μέσα από την ελεύθερη έκφραση, τα εικαστικά, το θεατρικό και ομαδικό παιχνίδι, τα παιδιά μαθαίνουν να καλλιεργούν την φαντασία τους, να ενεργοποιούν τη δημιουργική τους σκέψη και, κυρίως, να διασκεδάζουν. 
Κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή: 17.00 - 20.00
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 210 92.16.346 / 6936 655.925 & 927

Παραμυθοχώρα - Κιβωτός Μύθων
Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1, Μετς
www.paramithohora.gr
Email: info @ paramithohora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου