Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Μια μέρα στην εξοχή!

Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού
Η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) διοργανώνει μία ολοήμερη εκδήλωση στο Κτήμα Κοκοτού, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 για μικρούς και μεγάλους, για όλους τους φίλους και συμπαραστάτες στο έργο της, αλλά και για όποιον θελήσει να περάσει μία ημέρα γεμάτη δρώμενα σε έναν υπέροχο αμπελώνα!

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Κυριακής και θα λήξει λίγο πριν τη δύση του ήλιου στις 7 το απόγευμα. Μέσα σε αυτές τις ώρες ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία ξεναγηθεί στο Κτήμα, να διασχίσει μελίσσια, ελαιώνες, οπωρώνες και να καταλήξει στο οινοποιείο μέσα από ειδικά διαμορφωμένα μονοπάτια, μαθαίνοντας πώς λειτουργεί ένα βιολογικό οινοποιείο. 

Όσοι αγαπούν το κρασί θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα οινογνωσίας στο κελάρι για αρχάριους αλλά και μυημένους και οι λάτρες της καλής μουσικής θα μπορούν να απολαύσουν το 6μελές σύνολο χαλκίνων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, αλλά και την Ειρήνη Χαρίδου με δύο υπέροχους μουσικούς να "στήνει" γλέντι στην Ελληνική γωνιά. 

Οι πιο ταλαντούχοι νέοι Έλληνες σχεδιαστές θα μας παρουσιάσουν τα έργα τους μέσα από την έκθεση χρηστικών αντικειμένων που διοργανώνουν για εμάς οι It’s all, oh so souvenir to me! - Vol.2! και Forget me not και οι πιο αθλητικοί θα κάνουν ποδήλατο στη φύση με την Bike Nature και γιατί όχι, ίσως και να πατήσουν σταφύλια στο πατητήρι.

Για τους μικρούς μας φίλους έχουμε ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με παραμύθια και μουσική από την αφηγήτρια Νίκη Κάπαρη και τον καταξιωμένο Γιάννη Ψειμάδα, παραστάσεις με μαριονέτες από την πιο ευφάνταστη ομάδα τις Ελληνικές Μαριονέτες, εργαστήρια και παιχνίδια για παιδιά από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, οργανωμένες ποδηλατικές διαδρομές στον ελαιώνα από την Bike Nature, σκαλίσματα - ξεναγήσεις, παιχνίδια και φυτεύσεις στο περιβόλι του Κτήματος από ειδική περιβαλλοντολόγο - εκπαιδευτικό και φυσικά το παραδοσιακό πατητήρι για όσους δεν φοβούνται να λερωθούν!
Στην εκδήλωση θα υπάρχει φαγητό, wine bar και καφέ όλη μέρα, αλλά και εκπλήξεις!

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για τα παιδιά (έως 12 ετών) και με αντίτιμο εισόδου 15 ευρώ για τους μεγάλους. Στο εισιτήριο δεν συμπεριλαμβάνεται το φαγητό και τα μαθήματα οινογνωσίας. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην είσοδο του Κτήματος Κοκοτού την ημέρα της εκδήλωσης. Για προπώληση απευθυνθείτε στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, τηλέφωνο 210 3225245 κα Κατερίνα Βλάχου (εσ. 6) και κα Ισμήνη Κάβουρα (εσ. 1).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κτήμα Κοκοτού
Σταμάτα Αττικής
Τηλ: 210 81.45.113

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου