Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Εκθεση ζωγραφικής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης

Θεσσαλονίκη: Εκθεση ζωγραφικής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης
Ομαδική 
έκθεση ζωγραφικής με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης θα φιλοξενηθεί από την Παρασκευή 26 έως την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, στη Δημοτική Πινακοθήκη "Casa Bianca". Ζωγράφοι της Θεσσαλονίκης θα διαθέσουν τα έργα τους σε προσιτές τιμές, προσαρμοσμένες στις συνθήκες της εποχής.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Παρασκευή στις 19.30, το μουσικό σύνολο RICERCAR θα δώσει μια μικρή "γεύση" από έργα κλασικής μουσικής, ενώ θα ακολουθήσει μπουφές με εδέσματα που θα ετοιμάσουν τα μέλη του ΚΙΑ. Η έκθεση θα παραμένει ανοιχτή από τις 10 το πρωί μέχρι το βράδυ. Η Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης βρίσκεται Βασιλίσσης Όλγας και Θεμιστοκλή Σοφούλη.

"Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΑ στην έκθεση ζωγραφικής που οργανώνουμε για την οικονομική του ενίσχυση. Οι τιμές των έργων είναι στο πνεύμα των καιρών που ζούμε, δηλαδή πολύ χαμηλές, ξεκινούν από 10 ευρώ τα μικρά έργα ώστε να μπορέσουν ακόμη και αυτοί που δεν έχουν μεγάλη οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρουν" δήλωσε ο εθελοντής οδοντίατρος του ΚΙΑ, κ. Θανάσης Κομνής, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου