Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Happy Family Weekends για όλη την οικογένεια στο Athens Metro Mall

Ο Μάιος έφτασε στο Athens Metro Mall και φέρνει εκπτώσεις, δράσεις, εκπλήξεις και δώρα σε μικρούς και μεγάλους! Από τις 2 Μαΐου έως τις 15 Μαΐου 2017 απολαμβάνετε ανοιξιάτικες εκπτώσεις έως και -70% σε όλα τα καταστήματα, ενώ όλα τα Σαββατοκύριακα του μήνα οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ατέλειωτο παιχνίδι στα Happy Family Weekends!

Και μην ξεχνάτε! Κάθε μέρα έως τις 10 Ιουνίου με αγορές αξίας 30€ και άνω συμμετέχετε στην κλήρωση όπου ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει καθημερινά δωρεάν εισιτήρια Blue Star Ferries για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα Νησιά του Β.Α. Αιγαίου και την Κρήτη.

Δραστηριότητες, παιχνίδια και ατέλειωτα παιδικά γέλια!

Από τις 6 Μαΐου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, μεγάλοι και μικροί διασκεδάζουν στα Happy Family Weekends, στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall. Από τις 11:00 έως τις 16:00, με ελεύθερη είσοδο για όλους, οι δραστηριότητες του μήνα θα γεμίσουν το εμπορικό κέντρο με παιδικά χαμόγελα για την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου και την Ημέρα της Μητέρας, κατασκευάζοντας δημιουργικά δώρα και κολάζ. Επιπλέον, τα παιδιά θα ακούσουν αγαπημένα παραμύθια της αγαπημένης Ζωρζ Σαρρή και θα μάθουν τα πάντα για τις μέλισσες και το μέλι!

Όσο για τους ακόμα πιο μικρούς επισκέπτες (18 μηνών - 3 ετών), τους περιμένουν ευφάνταστα μουσικοκινητικά παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και απίθανες κατασκευές στα Happy Family Moments, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00 έως τις 14:00 στον 4ο όροφο του Athens Metro Mall.

Μάιος στην παιδική γωνιά των Happy Family Weekends!

6 & 7 Μαΐου: Ημέρα Γέλιου

Στην καρδιά της άνοιξης, υποδεχόμαστε με χαρά την παγκόσμια ημέρα γέλιου. 
Τα παιδιά ζωγραφίζουν, παίζουν "χαμογελαστά" παιχνίδια, φτιάχνουν κολλάζ, ακούν παραμύθια και φυσικά διασκεδάζουν και γελούν!!!

13 & 14 Μαΐου: Family Games

Έφτασε και η γιορτή της μητέρας μαζί με την Ημέρα Οικογένειας! Η γωνιά των Happy Family Weekends καλεί μικρούς και μεγάλους να παίξουν παρέα Family Games. Οι μικροί μας φίλοι κατασκευάζουν μόνοι τους ξεχωριστά δώρα για τη μητέρα.

20 & 21 Μαΐου: Ημέρα Πολιτισμού

Στις 21 Μαΐου είναι η Ημέρα Πολιτισμού και θα τη γιορτάσουμε μέσα από ένα αφιέρωμα στα παραμύθια της αγαπημένης Ζωρζ Σαρρή, μια από τις σπουδαιότερες συγγραφείς παιδικών βιβλίων στη χώρα μας.

27 & 28 Μαΐου: Μια μέλισσα... τον Μάιο

Οι μέλισσες έρχονται στην παιδική γωνία των Happy Family Weekends και γλυκαίνουν το Σαββατοκύριακό μας. Τα παιδιά διασκεδάζουν και μαθαίνουν για τα μελίσσια, τη μελισσοκομική και φυσικά το αγαπημένο μας μέλι, μέσα από ένα βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Athens Metro Mall
Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος
Τηλ.: 210 97.69.444
www.athensmetromall.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου