Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ξεκινούν οι εγγραφές στον παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο του ΑΠΘ

Kindergarten_St._Maria1
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι ξεκινούν σε λίγες ημέρες οι εγγραφές παιδιών στο Παιδικό Κέντρο για το έτος 2014 - 2015. Το Παιδικό Κέντρο είναι αυτοτελής παιδαγωγική μονάδα, η οποία περιλαμβάνει παιδικό σταθμό (για παιδιά ηλικίας 2 ετών και 6 μηνών έως 5 ετών) και νηπιαγωγείο.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που επιθυμούν να προχωρήσουν σε εγγραφή των παιδιών τους στο Παιδικό Κέντρο του ΑΠΘ μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής για το σχολικό έτος 2014 - 2015 στις παρακάτω ημερομηνίες:

19/5 - 23/5: Υποβολή αιτήσεων επανεγγραφής για τα παιδιά που φιλοξενούνται ήδη στον Παιδικό Σταθμό.

26/5 - 30/5: Υποβολή αιτήσεων νέας εγγραφής για παιδιά που εγγράφονται για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό ή στο νηπιαγωγείο του Παιδικού Κέντρου.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
  • Αίτηση που συμπληρώνεται από το γονέα ή κηδεμόνα.
  • Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (για το νηπιαγωγείο) ή Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης όπου θα αναγράφεται το όνομα του παιδιού (για τον παιδικό σταθμό)
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης (τελευταίου τριμήνου).
  • Φωτοτυπία των σελίδων των εμβολιασμών από το βιβλιάριο υγείας του παιδιού. Φωτοτυπία της αντίστοιχης σελίδας από το βιβλιάριο υγείας του παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγινε η οδοντολογική εξέταση του (μόνο για το Νηπιαγωγείο)
  • Προπτυχιακοί / Μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες: Βεβαίωση φοίτησης από τη γραμματεία του Τμήματος, όπου θα αναγράφεται η ημερομηνία έναρξης της φοίτησης και, για τους προπτυχιακούς φοιτητές, ο τρόπος εισαγωγής στο τμήμα (εισιτήριες ή κατατακτήριες εξετάσεις)
  • Εργαζόμενοι: Βεβαίωση εργασίας Εκκαθαριστικό Σημείωμα Οικονομικού έτους 2013 (μόνο για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ή υποψήφιους διδάκτορες)
Τα δικαιολογητικά κατατίθενται στη Γραμματεία του Παιδικού Κέντρου, Πανεπιστημιούπολη, όπισθεν ΑΧΕΠΑ, από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 16:00 μ.μ..

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 995039 και 2310 995130 κ. Ιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου