Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μπλε, μόνο για αγόρια;

blue pink girly decor (1)
Το μπλε έχει καθιερωθεί σαν ένα καθαρά αγορίστικο χρώμα. Η αλήθεια είναι ότι εάν κάνετε τον σωστό συνδυασμό, θα ξαφνιαστείτε πόσο όμορφα ταιριάζει και σε ένα κοριτσίστικο δωμάτιο. Πολλές φορές έχουμε ένα παιδικό δωμάτιο σε μπλε αποχρώσεις, όμως το δεύτερο μωράκι μας είναι κορίτσι, δεν θέλουμε να μπούνε στην κουραστική διαδικασία και στα έξοδα να ξαναβάψουμε το δωμάτιο, από την άλλη θέλουμε να φτιάξουμε ένα όμορφο κοριτσίστικο δωμάτιο με πολλές ροζ πινελιές. 

Ο βασικός κανόνας ότι το μπλε ταιριάζει πάντα με τις αποχρώσεις του ροζ. Έχετε να επιλέξετε από ένα απαλό κουφετί μέχρι το έντονο φούξια. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το τόσο πολύ ταιριάζει αυτός ο συνδυασμός. 

Σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, από ένα σκούρο Navy μέχρι ένα απαλό γαλάζιο, το ροζ θα δέσει στον χώρο σαν να το είχατε προσχεδιάσει. Μπορείτε να επιλέξετε μια ταπετσαρία για να τονίσετε τον έναν τοίχο, τα υφάσματα είναι αυτά που θα δώσουν άλλο τόνο μέσα στο δωμάτιο, αλλά και τα διακοσμητικά καδράκια στους τοίχους. Εύκολο δεν φαίνεται;

www.littledeco.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου