Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Καλοκαίρι με "θερινή απασχόληση" παιδιών στη Χ.Α.Ν.Θ.

ΘΕΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΘΕΑΤΡΟ
Η Χ.Α.Ν.Θ. συνεχίζει και φέτος το καλοκαίρι το επιτυχημένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Η "Θερινή Απασχόληση" λειτουργεί τα τελευταία 30 χρόνια παρέχοντας μια πρωτότυπη και ποιοτική πρόταση δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και επί πλέον υποστηρίζει τις οικογένειες των εργαζόμενων γονέων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Στο πλαίσιο της "Θερινής Απασχόλησης" τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και απολαμβάνουν καθημερινά ατελείωτο παιχνίδι. Στόχος είναι τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν δημιουργικά, να αθληθούν και να διασκεδάσουν.

Το πρόγραμμα λειτουργεί από 16 Ιουνίου και έως 4 Σεπτεμβρίου 2014, από τις 7:30 το πρωί έως τις 15:45 το μεσημέρι, Δευτέρα με Παρασκευή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν όσες και όποιες εβδομάδες επιθυμούν. (Στις παροχές του προγράμματος συμπεριλαμβάνεται το πρωινό των παιδιών).

Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα:

Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν φέτος το ανανεωμένο πρόγραμμα της "Θερινής Απασχόλησης" θα περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους με δραστηριότητες, όπως αθλητισμό (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πινκ - πονκ, κ.ά.), μοντέρνο χορό, latin, zumba, θεατρικό παιχνίδι (με θεατρικές παραστάσεις στο τέλος της εβδομάδας), ζωγραφική, κεραμική, κατασκευές, κηπουρική και ομαδικά παιχνίδια.
Ειδικοί παιδαγωγοί, γυμναστές και προπονητές συντονίζουν και πραγματοποιούν το πρόγραμμα.

Χ.Α.Ν.Θ.
Ν. Γερμανού 1, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. 54621 Θεσσαλονίκη
Τηλ. επικοινωνίας: 2310 241.007 (εσωτ.831 ή 832)
www.ymca.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου