Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Δεν χωράει ντουλάπα στο δωμάτιο του παιδιού;

Δεν διαθέτουν όλα τα υπνοδωμάτια εντοιχισμένη ντουλάπα ή καλύτερα ντουλάπες για να βάζετε τα ρούχα του παιδιού. Ή η ντουλάπα είναι σε άλλο δωμάτιο. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια επικρατεί μια μινιμαλιστική τάση που αφαιρεί τις γιγάντιες ντουλάπες από τα δωμάτια και στη θέση τους μπαίνουν open κρεμάστρες, που δίνουν άλλη εντύπωση για τον χώρο.

Είτε είστε οπαδός του μινιμαλισμού είτε στο υπνοδωμάτιο του παιδιού δεν έχετε ντουλάπα υπάρχουν εξαιρετικά στιλιζαρισμένες αλλά και απλές λύσεις για τα ρούχα και τα παπούτσια του, που είναι παράλληλα πολύ μοντέρνες και πλέον τις βλέπουμε σε πολλά σπίτια και ακολουθούν το σκανδιναβικό μοντέλο διακόσμησης που είναι λιτό και αφαιρετικό αλλά τόσο όμορφο!

Η αποθήκευση δεν περιορίζεται στον χώρο της ντουλάπας, καθώς χάρη στις ειδικές θήκες - κουτιά αποθήκευσης μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά πράγματα. Επίσης, εάν το παιδικό δωμάτιο είναι μικρό, τότε πρέπει να εκμεταλλευτείτε το ύψος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μία λύση είναι οι αποθηκευτικοί χώροι κάτω από το κρεβάτι. Εξίσου χρήσιμα, όμως, είναι τα ράφια, ακόμη και πάνω από το κρεβάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου