Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ετοιμαστείτε για το "Ταξίδι στη Χώρα του Καλύτερου"!

Ετοιμαστείτε για το «Ταξίδι στη Χώρα του Καλύτερου»!
Σύντομα, μαθητές και γονείς θα πάρουν το εισιτήριό τους για το "Ταξίδι στη Χώρα του Καλύτερου"! Το ταξίδι αυτό αποτελεί το νέο πρωτότυπο και δημιουργικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του QualityNet Foundation για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αφορά τόσο τους ίδιους όσο και τους γονείς τους.
Οι γονείς με τα παιδιά τους ξεκινούν για ένα Ταξίδι με τελικό προορισμό τη Χώρα του Καλύτερου. Στην πορεία τους θα κάνουν στάση σε σημαντικές πόλεις, όπως την πόλη της "Διατροφής", και την πόλη της "Υγείας & Πρόληψης", θα δουν τα αξιοθέατα, θα τραβήξουν φωτογραφίες, θα μαζέψουν αναμνηστικά, θα γεμίσουν παραστάσεις, θα αποκτήσουν γνώσεις με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος "
Ταξίδι στη Χώρα του Καλύτερου" είναι να παρακινήσουμε γονείς και παιδιά -τους ταξιδιώτες- να κρίνουν, να αξιολογούν και να αναζητούν πάντα το καλύτερο, να στηρίξουμε στα παιδιά την κατάκτηση της γνώσης και να τα βοηθήσουμε να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους. Να εκπαιδεύσουμε σήμερα τους υπεύθυνους πολίτες του Αύριο.

Το όλο πρόγραμμα θα υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα "Η e-Χώρα του Καλύτερου" που απευθύνεται αντίστοιχα σε γονείς και παιδιά, με χρήσιμες συμβουλές, προτάσεις, δημιουργικά παιχνίδια και διαγωνισμούς!

Το "Ταξίδι στη Χώρα του Καλύτερου" θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο με το κλείσιμο να σηματοδοτείται από τη διοργάνωση ενός πανηγυρικού φεστιβάλ στο οποίο θα συμμετέχουν οι ταξιδιώτες μας και πλήθος κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την υποστήριξή του: κα Βίκυ Φίλη, 210 68.98.594, e-mail: info@qualitynet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου