Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ανοιχτοί τα Χριστούγεννα οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Νεάπολης - Συκεών

Όταν η ανάγνωση μοιάζει με περιπέτεια και παιχνίδι!
Διακοπές… στους παιδικούς σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών έχουν τη δυνατότητα να κάνουν στη διάρκεια και της φετινής εορταστικής περιόδου βρέφη, νήπια και παιδιά.

Οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί του δήμου Νεάπολης - Συκεών θα παραμείνουν ανοιχτοί όλες τις εργάσιμες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στο πλαίσιο της απόφασης της δημοτικής αρχής για τη συνεχή λειτουργία των δομών παιδικής φροντίδας όλη τη χρονιά.

Συγκεκριμένα, και οι 29 σταθμοί στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων θα λειτουργήσουν κανονικά τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013, καθώς και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014.

Οι σταθμοί θα λειτουργήσουν από τις 6.30 το πρωί έως τις 6.30 το απόγευμα, με το συνηθισμένο πρόγραμμα φιλοξενίας και απασχόλησης των παιδιών, καθώς και με παροχή πλήρους διατροφής τεσσάρων γευμάτων.

Πρωινά ΚΔΑΠ

Την ίδια ώρα, η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης - Συκεών λειτουργεί και φέτος πρωινά τμήματα φύλαξης στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Πρόκειται για τρία πρωινά τμήματα που θα λειτουργήσουν από τις 24 Δεκεμβρίου 2013 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2014, και συγκεκριμένα: στο ΚΔΑΠ Φωκά για τις Δημοτικές Ενότητες Συκεών και Αγίου Παύλου, στο ΚΔΑΠ Αθανασίου Διάκου για τη Δ.Ε. Νεάπολης και το ΚΔΑΠ Πεύκων για τη Δ.Ε. Πεύκων. Οι ώρες προσέλευσης είναι 8 π.μ .- 9 π.μ. και αναχώρησης 1 μ.μ. - 4 μ.μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τμήματα αυτά μπορούν να ενταχθούν και παιδιά γονέων που δεν επωφελούνται του δωρεάν προγράμματος των ΚΔΑΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 628.475.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου