Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

7 βιβλιοπωλεία καλούν τους μικρούς αναγνώστες σε μια μεγάλη γιορτή!

7 βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα, παίρνουν και φέτος, για τρίτη χρονιά, την πρωτοβουλία να γιορτάσουν μια μέρα αφιερωμένη στα βιβλία και τους μικρούς αναγνώστες. Αυτό το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017, γονείς και παιδιά προσκαλούνται να περάσουν μαζί "μια ημέρα στο βιβλιοπωλείο", σε μια μεγάλη γιορτή της ανάγνωσης από μικρούς αλλά και μεγάλους, γεμάτη εκπλήξεις και προσφορές.

Ο στόχος της πρωτοβουλίας είναι κυρίως να ενισχυθεί η φιλαναγνωσία, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες αλλά και να γίνει η επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο μία αγαπημένη συνήθεια εξ’ απαλών ονύχων. Η ιδέα ξεκίνησε πριν περίπου εννιά χρόνια στην Αμερική, όταν ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία καθιέρωσαν την "Take your child to the bookstore day".

Το Free Thinking Zone εκείνη την ημέρα θα παρουσιάσει το βιβλίο της Στέλλας Κάσδαγλη, σε εικονογράφηση Τόμεκ Γιοβάνη, "Πριγκίπισσα Αθηνά: Μα τι κάνουν οι πριγκίπισσες όλη μέρα;" των εκδόσεων ΠΑΤΑΚΗ.

Μόνο για αυτήν την ημέρα 20-30% εκπτώσεις στα παιδικά βιβλία!

Αν βρίσκεστε στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, τον Βόλο, την Κηφισιά, το Παλαιό Φάληρο, τη Ναύπακτο, στηρίξτε την ενέργεια!

Στηρίξτε τα ανεξάρτητα, μικρά βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας!

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου