Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Παιδικοί Σταθμοί: 10.000 αχρησιμοποίητα vouchers αναδιανέμονται σε νέους δικαιούχους


Στην αναδιανομή περίπου 10.000 μη χρησιμοποιηθέντων vouchers για την εξασφάλιση θέσης σε παιδικό σταθμό μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ προχωρά η ΕΕΤΑΑ σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε κατόπιν σχετικής εντολής του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.


Ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι

Δικαιούχοι είναι όσοι ενώ είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών δεν έλαβαν voucher λόγω εξάντλησης προϋπολογισμού. Οι δικαιούχοι καλούνται να δηλώσουν ότι επιθυμούν να τους χορηγηθεί voucher στην ηλεκτρονική εφαρμογή "Υποβολή αίτησης για τη χορήγηση πρόσθετων voucher" με τη χρήση του προσωπικού τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

Η αναδιανομή θα γίνει με βάση αυστηρά τη μοριοδότηση που έλαβαν όλοι τον Ιούνιο, με την απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν εξασφαλίσει θέση σε παιδικό σταθμό δημόσιο ή ιδιωτικό.

Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι της 27 Σεπτεμβρίου 2017 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ

Η ΕΕΤΑΑ εκτιμά ότι με βάση τα περσινά δεδομένα, όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αναδιανομής, ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων παιδιών μπορεί να προσεγγίσει τις 100.000, ενώ έχουν ήδη καλυφθεί όλοι οι αιτούντες, που ήταν κάτω από το όριο της φτώχειας, καθώς και το 95% των ΑμΕΑ.

1 σχόλιο:

  1. Excellent information provided by your article, thank you for taking the time to share such a great article with us. In such a situation, we are sharing the article with you. Click here How Camera Capture Image Read it. and tell us by commenting

    ΑπάντησηΔιαγραφή