Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

"Κάθε μέρα χαμόγελο, κάθε μέρα γιορτή"!


Το Εργαστήρι Ψυχοκινητικής διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την επιτυχημένη γιορτή ελεύθερου παιχνιδιού και κίνησης "FREE PLAY- EVERY DAY 2" από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου 2012 και προσκαλεί και φέτος γονείς και παιδιά 2 έως 8 ετών να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν δωρεάν για 1 εβδομάδα στα μαθήματα και τις δράσεις του!

2 χρόνια Εργαστήρι Ψυχοκινητικής - 2 χρόνια Free Play! 5 γεμάτες ημέρες χαράς, κίνησης και παιχνιδιού! Με εξειδικευμένα προγράμματα κίνησης για μικρούς και μεγάλους! Με δώρα και πολλές εκπλήξεις! Με νέα μαθήματα! Με πολύ παιχνίδι!

Κινητικές δραστηριότητες για παιδιά:
  • Παίζω με τη μαμά μου: Γονείς και παιδιά 2 - 3,5 ετών μαζί, σε ένα πρωτοποριακό μάθημα κίνησης, παιχνιδιού και εξέλιξης. 
  • ΒabyMusic: Γονείς και παιδιά 2,5 - 4 ετών εξερευνούν το μαγικό κόσμο της μουσικής. 
  • Ψυχοκινητική Αγωγή: Αθλητική εμπειρία και πολύ παιχνίδι με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα (για παιδιά 3 - 8 ετών). 
  • Μουσικοκινητική Αγωγή: Κίνηση, ρυθμός και μουσική σύμφωνα με το σύστημα Carl Orff (για παιδιά 4 - 7 ετών). 
  • Θεατρικό παιχνίδι: Με βασικό εργαλείο τη σωματική έκφραση και τον αυτοσχεδιασμό τα παιδιά συμμετέχουν σε παιχνίδια γνωριμίας, ομαδικότητας, ρυθμού και φαντασίας (για παιδιά 4 - 8 ετών). 
  • Γιόγκα για παιδιά: Η εναλλακτική φυσική δραστηριότητα για παιδιά που παίζουν, γελούν, σιωπούν, ιδρώνουν, αλλά δεν πιέζονται! (για παιδιά 4 - 8 ετών). 
  • Δημιουργικός χορός: Μια πρώτη γνωριμία με διαφορετικές μορφές χορευτικής έκφρασης (για παιδιά 5 - 8 ετών). 
Κινητικές δραστηριότητες για μεγάλους:
  • Χοροκινητική Έκφραση: Ένα ξεχωριστό μάθημα που συνδυάζει τεχνικές σύγχρονου χορού, κίνησης και χαλάρωσης μέσα από τον δημιουργικό χορό και τον καθοδηγούμενο αυτοσχεδιασμό. 
  • Posturing: Ένα ευχάριστο πρόγραμμα ήπιας γυμναστικής (σειρά ασκήσεων χαλάρωσης, διατάσεων και ενδυνάμωσης) με ευεργετικά αποτελέσματα στην αποκατάσταση της σωστής στάσης και της σωστής αναπνοής και στην υιοθέτηση σωστών κινητικών συνηθειών. 
Πότε: 5 - 11 Σεπτεμβρίου 2012
Ώρες λειτουργίας: Κάθε μέρα 5 το απόγευμα με 10 το βράδυ.
Κόστος: Δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.
Πληροφορίες: 213 00.50.089 - 210 81.00.508

Μπορείτε να επισκεφτείτε το Εργαστήρι Ψυχοκινητικής όσες φορές θέλετε, να παρακολουθήσετε τα μαθήματα της ημέρας (απαραίτητη η κράτηση θέσης) και να ανακαλύψετε και άλλα πολλά παιχνίδια.

Η εκδήλωση FREE PLAY - EVERY DAY 2 αφορά παλαιούς και νέους φίλους του Εργαστηρίου και δεν έχει κανένα κόστος συμμετοχής. Για ραντεβού, εκτός των ωρών εκδήλωσης FREE PLAY - EVERY DAY 2, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί τους νωρίτερα.

Εργαστήρι Ψυχοκινητικής
Γαρυττού 166Β (πολύ κοντά στην έξοδο 13 της Αττικής Οδού και μόλις 100 μέτρα από τον σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας), Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής
www.psychomotortherapy.gr
E-mail: contact@psychomotortherapy.gr
FΒ: www.facebook.com/Psychokinitiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου